En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kek ,tatlı çok yaparım da fazla kurabiye yapma huyum yok,aslında yapsam çayla çok ta güzel gider
Benimkiler çok seviyor.Ben sık yaparım bayağıdır yapmadım.Neyseki 2 haftadır tatlı yemediğim için tatlı yiyemiyorum yaptım tadına bile bakmadım.Kötü geliyor:)

Ben tüp bebek topiğinden başka yerde yorum yapmazdım, sonra yemek topiğine bir girdim, giriş o giriş
bende gebelikten filan gelmistim buraya sanki..kk dan once baska foruma takiliyordum. kk cok karisik geliyordu o zamanlar bana :) birde kocaman site kimse kimseyi taniyamaz diyordum..ama gayette bi sure sonra mimleniyorsun

bende gebelikten filan gelmistim buraya sanki..kk dan once baska foruma takiliyordum. kk cok karisik geliyordu o zamanlar bana :) birde kocaman site kimse kimseyi taniyamaz diyordum..ama gayette bi sure sonra mimleniyorsun
Çoğumuz öyle gelmişisz bende ilk zamanlar anlamıyordum.Bir avatarı bile ekleyememiştim.İlk forum olunca

Benimkiler çok seviyor.Ben sık yaparım bayağıdır yapmadım.Neyseki 2 haftadır tatlı yemediğim için tatlı yiyemiyorum yaptım tadına bile bakmadım.Kötü geliyor:)
Elmas kurabiye mi?Bir ara yapacağım tatlıdan özelime link kondursana ,çoktandır yapmadım ,nette çok tarif var da emin olamadım

Elmas kurabiye mi?Bir ara yapacağım tatlıdan özelime link kondursana ,çoktandır yapmadım ,nette çok tarif var da emin olamadım
Yok canım benim kendi uydurduğum bir kurabiyem var.Yani ölçü falan yok.Herkes çok beğeniyor.Onu yapıyorum kolayda oluyor:)Ama elmas kurabiyede güzel tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…