En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bir
Aynen uyutma en azından akşam erken uyur belki.
De o kadar alıştı ki akşam erken uyuduğu da diyelim ki 8 de yattı 3 de kalkıyor gece yarın sat bir saat dolaşıp öyle uyuyor böyle uyku sorunu yaşadık mı inşallah olmaz :/

Elden kayınca anlıyoruz çoğu şeyleride..
18 de evlendim bazen hala geride kalıyor kafam diyorum tami tamına 10 yıl geçti gitti yazarken zor geliyor da geride kalınca şükür diyorsun
.şükür ediyorsun ama ne çabuk geçti diyorsun bir 10 yıl sonra da böyle dermiyim fakan
Benim beynim yandı sanki ://

Çok erken evlenmişsin sen be kuzum,mutluysan huzurluysan tamamda,bana göre cidden erken bir yaş olmuş .
Zaman çok çabuk geçiyor işte anlamıyorsun bile.
Bak kızım içinde öyle evlenme filan derken anne oldu.

Çok erken evlenmişsin sen be kuzum,mutluysan huzurluysan tamamda,bana göre cidden erken bir yaş olmuş .
Zaman çok çabuk geçiyor işte anlamıyorsun bile.
Bak kızım içinde öyle evlenme filan derken anne oldu.
Abla şükür mutluyum şuan ama şu mutluluğu yakalayana kadar neler geldi geçti :// şükür halimize zamanında bununla ilgili bir konu acmistim bulmuşsun bunuyorsun bile dendi bana

Bana koyan yasitlarim kariyer vs yaparken ben evde bulaşık yıkıyordum
Ama bunun tercihini de ben yaptım babam defalarca eminmisij bak okutacağım seni demesine rağmen herkes beni zorla evlendirildi sanıyor :)

Hani bazen komşu çocuklarını görüyorum genç kızlar var inşallah 25 yen önce evkebmezler diyorum kendi kendime olgunlaşmak gerekiyor mantık için güzel karar verebilmek için ...

Yeniden dünyaya gelsem yine eşim le evkenirdim ama şartları degistirirdim imkanları değiştirdim bende sanki onun pişmanlığı var

Hepimiz yaşadık o sıkıntıları yaşamadım diyene zaten kimze inanmaz.
Mutluysan iyiyisen zaten iyisindir,geçmişte ne yaşadıysan hepsi geride kaldı artık.
Bundan sonra ileriye daha sağlam bakacaksın daha çok gençsin yaşayacak çok daha güzel günlerin olacak.

İnşallah abla herşey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…