En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Tam telefonu elime aldım geliyordum, baktım ekranda zil var Geldim Nevoşum He ya ne kutlamalar yaptık Temizliğe giriştim canım, sabahtan beri daha yeni oturdum
Ne haber minnoşum
Oooo desene büyük kutlama vardı
Emeğine sağlık canım
İyi canım çok şükür sen nasılsın

He he ruyasında kutluyor ise bilemem uyuyor çünkü
Nasılsın ablacım valla dün okul gezisinde cok yoruldum bugune işler kalmıştı onları halletim sonra arkadaş ugradı akşamı ettim oyle
Bizim ekipten cidden şöyle güzel kutlama yapan yok mu
İyiyim ablam çok şükür bizimde bugün gezi vardı.Öğle sonu arkadaşa gittim.Sonra yemek,bulaşık,çamaşır yeni oturdum:)

Aynen işimiz hiç bitmiyor.Eşim bazen diyor bende çalışıyorum.Diyorum devlet sana maaaş veriyor.Banada o kadar verseler daha çok çalışırım
Is olsyi baska boncuum. Tek birseyden sorumlusun ama ev oyle degilki.. sen topla arkan dagilir.. her gun is yemek camasir vs. Ev isi nankor ve kimse maas vermiyo dedigin gibi

Ne yemek yaptiniz bugun?? Banada yarina fikir olsun erkenden yapayim
Ben mercimek çorbası, ıspanak yemeği, peynirli makarna yapmıştım
Bir hocamız var her mesajın başına B. Koyar nedir hocam bu dedim. BİSMİLLAHIN B Sİ DEDİ :)
Her hayrın başı yani :)
Ne güzel düşünmüş hocan canım:)
Oooo desene büyük kutlama vardı
Emeğine sağlık canım
İyi canım çok şükür sen nasılsın
Yok kız ne kutlaması Doğum günü, yıl dönümü hariç birşey istemiyorum, sevgililer gününde çiçek alıyordu hep, alma dedim
Şükür canım iyiyim❤

Is olsyi baska boncuum. Tek birseyden sorumlusun ama ev oyle degilki.. sen topla arkan dagilir.. her gun is yemek camasir vs. Ev isi nankor ve kimse maas vermiyo dedigin gibi
Aynen çok nankör:)Hiç bitmiyor.Bugün bir şey yapmadım diyoruz.En azından toparla,yemek,bulaşık,alışveriş bitmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…