En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Nevossssss Nevreste senin baklava tarifi nerdeydi : (
Burada canım:)

Vuvvvv bu ne öyle abla maşallah

Aa nereden alıyorsun, ben hep minik paketlerde görüyorum 4-5 paket alıyorum, çok pahalıya geliyor
Canım aktardan alıyorum.Burada bulgur,bakliyat,baharat,kurutmalık,fınfık,ceviz vs satan bir dükkan var.Her ay oradan gidip alırım:)Limon tuzunu çoğunlukla çaydanlıklar için alıyorum:)

Ben burda bi topicte gormustum sade sirke ve limon tuzu karbonat.. sonuctan pek memnun kalmadim. Zaten parlatici yerine sirke kullaniyorum hep.. sen ilac koymuyor musun?
Son kullanma tarihi geçmiştir onun kullandığının Ben aşırı memnum ya çok güzel parlatıyor:) İlaç dediğin deterjanı mı diyorsun canım, kullanıyorum:)
Hayırlı akşamlar ☺
Hayırlı akşamlar canım, hoş geldin❤

Hoş bulduk
İyi canım sağol sen nasılsın
Allah iyilik versin, bende iyiyim. Bugun cumhurbaşkanı geldi. Eşimi bekliyorum

Pazarda falan satılıyor :)
Pazara 6 ayda bir gidiyorum canım, o da hemen başlarda ne varsa alıp çıkıyorum
Canım aktardan alıyorum.Burada bulgur,bakliyat,baharat,kurutmalık,fınfık,ceviz vs satan bir dükkan var.Her ay oradan gidip alırım:)Limon tuzunu çoğunlukla çaydanlıklar için alıyorum:)
Aktar aklıma gelmedi bak hiç Dışarı çıkınca uğrayayım:)

Ben ona her yıl doğum günü pastası yaparım.Bu yıl kütük yaş pasta yaptım.Sonra dedim aldın mı mesajı
Haftaya cuma doğum günü bende kütük pasta yapıcam abla bugün evlilik yildonumumuz du Çakmak hediye edip(seneye odun niyetine seni yakariz dedim) işe yolladım az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…