En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Hadi iyisin

Ne kadarda bir alacak annem mesela haftalık alıyordu tam yan etkiler geçiyordu yeni kemo geliyordu
Evde kemoterapi ilacı içiyor. Port takılacaktı, kalp hastası oldugu için uygun görmemiş doktor. İki hafta evde kemoterapi ilacı içecek, 1 hafta ara,sonra hastaneye gidecek. Tam nasıl oluyor bilmiyorum. Ayda bir mi olmuş oluyor

Şimdi gördüm abla eşim evde ya o yüzden giremedim öğlen okula gittik temizlik yaptık aşağı indik derken yoğundu kızım da bu ara uyku problemi var öğle uykusuna yatiramigorum sabah 8 de kalktı 3 defa uyutmaya denedim hala uyanık

Araya kadar devam eder büyük ihtimalle mide bulantısı ,ishal ,iştahsızlık sanırım öyle oluyor sizinki akıllı ilaç içiyor anladığım kadarı ile.

Gecede mi uyumuyor canım, yoğurt yedir uykusunu getirir:)

Sefa merveden alış veriş yapıyor musun canım:) Ben yapmadım oradan istediğim gibi gelmez belki diye Modanisadan yapıyorum hep
Kardeşim in dugujujde abiye gibi bişey aldım modaselvim den çok güzel geldi hadi dedim kına geceye aldım birde düğün için alayım

Çok kötü çıktı ikinci sipariş her zaman denk gelmiyor :))

Birde E Evvab şafe..... Den bir kere 30 liralık ayakkabı sipariş verdim babet indirimde yanlışlıkla 70 liralık ayakkabı gönderdiler geri iade ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…