İyi kuzum sağolasın ❤ Kızımı uyutmaya çalışıyorum, akşama yemeğe davetliyiz boş gitmemek için bende bişey yapıp götüreyim ama ne yapayım onu düşünmekle meşgulüm sadece tatlı alıp gitsekte olur yani
Merhaba kizlar
Oyy bu gun anam agladi yemek bulasik camasir oglanlari yika derken daha simdi oturdum
Bu arada dun 8 mart hediyesi olarak herufe şekerlik aldirdim
Yok abla ne kutlamasi yogunum valla siteye bile oyle 2 dk girdim ciktim, alintilara bakabildim sadece
Yil donumumuzde hic bir sey yapmayan adam,bugun cilek yollamis suslu puslu,ama kadinlar gunu oldugu icin degil, tartismistik biraz onun icin
Merhaba kizlar
Oyy bu gun anam agladi yemek bulasik camasir oglanlari yika derken daha simdi oturdum
Bu arada dun 8 mart hediyesi olarak herufe şekerlik aldirdim
günaydınn :)
öncelikle ilgin için teşekkür ederim aslıcım ❤
bizim oğlan ishal değilmiş ek gıdaya geçtiğimiz için normalmiş ama şu an eski haline döndü :)
Limonlu cayimi da ictim simdi sira 3 makine camasiri asmaya geldi esim gelince oglanlari da parka goturucez bu gun parkda da durmuyolar ki anacim ucu de farkli yerlere kosuyolar esimle hangisini yakalayacagimizi bilmiyoruz sagolsun yoldan gecen falan yardim ediyo
Limonlu cayimi da ictim simdi sira 3 makine camasiri asmaya geldi esim gelince oglanlari da parka goturucez bu gun parkda da durmuyolar ki anacim ucu de farkli yerlere kosuyolar esimle hangisini yakalayacagimizi bilmiyoruz sagolsun yoldan gecen falan yardim ediyo
Valla oyle gardasim gecen hastaneye gittik oturma yerlerine cikip duvardaki tablolara kadar ellediler o kapinin onunde icimdeki canavari cikarmamak icin zor tuttum kendimi koltuklarin metal kenarlarina cikip kaymaya falan basladilar millet bize bakiyo biz kari koca yapma evladim etme cocugum diye diye anamiz agladi
Valla oyle gardasim gecen hastaneye gittik oturma yerlerine cikip duvardaki tablolara kadar ellediler o kapinin onunde icimdeki canavari cikarmamak icin zor tuttum kendimi koltuklarin metal kenarlarina cikip kaymaya falan basladilar millet bize bakiyo biz kari koca yapma evladim etme cocugum diye diye anamiz agladi
Sağol canm , evet şükürler olsun geçti. Dün de ben çok hastaydım elimi kolumu kaldıracak dermanım yoktu . Akşama kadar yattm . Bugün daha iyiyim şükür. Sizler nasılsınız ?