En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
İyi bak rahatlamışsin şimdi iyi karışmamış nereden alacağına
Karışmaz mı sanki kendi oturacak gibi benden önce o baktı evlere hatta kendi gezdi biz onun baktığına bakmadikcs kudurdu
.en son annemin ordan bakacağız deyince kendi muhitindeki uzaklık yakın geldi bir an ona eskiden çok müdahalesi olur du da artık yapamıyor ondan bu türlu halleri

Yeni evlenince 4 yıl onların evinde beraber oturdum. 2 yıldırda evimdeyim, hala kışları bendeler ama şimdi rahatsızlar malesef, saglık sorunları var.
Öyle böyle hayat gidiyor

Geçici evet
Ev ev üstüne olmuyor ya inşallah kayınpederinin de bir an önce sağlığına kavuşur

Ee artık kaç yıl olmuş evleneli yıllar geçtikçe oturuyor bazı şeyler

Eklentiler

• IMG_20190310_022019.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 30
Benimkide önceden herşeyi beraber yapalım ,heryere beraber gidelim isterdi şimdi iki yıldır kendi kankalari ile takılıyor.
Yok benimki o kafada değil evi o yönetmek istiyor yani o isterse anneme gideyim o izin vermezse gitmeyelim kaç iki komşu ile aranıza nifak soktu bir tane Candan cigerden arkadaşımla aramızı bozmaya çalıştı da olmadı ://

Eskiden ayda bir bazen iki ayda bir anneme giderdim o bile göze gelirdi şimdi ayda 2-3 kere gidiyoruz

Bu olaya sinir oluyorum kendinde bir annesin niye karışırlar ki.

Burun kanamasıyla uyandım bir daha da uyuyamadım bu ara çok sık olmaya başladı sağ burun deliğimden geliyo sadece çok mu hassas damarlarım bilmiyorum kalorifer havayı kurutup çatlatıyor diye düşünüyorum azıcık kanım var oda akıp gidiyor ya oğlanda mız mız bütün gece anlayacağınız uykumu da alamadım zombi gibiyim bu gün

Çok geçmiş olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…