En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kanki gormen gerek ellerini birakinca civciv gibi ucu de farkli yonlere kosuyolar millet oluyo gulmekten bize bakip
Öyledir rabbim sağlık versin de inşallah buyuyecekler sende rahat edeceksin

Çok kavga oluyor mı sizde de oyuncak başına bende iki oğlan bile kavga ediyorken sizde de vardır illaki ://

Tarifler kapisildi diye mi abla

Gardasim uzaktan davulun sesi hos geliyo yakinda olsan kapini kitler anahtari yutardin emin ol

Ona bakinca bana bi kasinti geliyo
Kız huni de takilsa 3-5 saatlik bakiveriris ne olacak sürekli değil ya ama benim bünyede kaldırmaz sürekli

Çok geçmiş olsun canım benim
Sağolasın canım bayraklı profile alışmışım sende değiştirmişsin
Hayırlı Sabahlar canımlar :)
gurtmingotam geçmiş olsun canım rutin birşey değilse bir görün doktora. Tunoş neden mızmız koca delikanlı oldular artık oysa ki
sağolasın canım hafta da bi kez mutlaka oluyor 2 aydır durup dururken birde uyurken gidesim var bi gün inşallah. Valla 3 yaşına geldi artık arka azı dişleri mi çıkıyor soruyoruz ağzını gösteriyor şeker yeme artık diyorum dinleyen kim çocuk diş doktoruna. Muayeneye götürmek istiyorum kim götürecekti Minik Duduklu Tencere miydi çocuklarda muayene ücreti oluyor mu acaba
Günaydın. gurtmingotam geçmiş olsun canım bir KBB görün canım benim oğlum damarı hassas biraz kuruma olunca kanıyor.
Krem sprey kullanıyoruz .
sağolasın tatlım valla 2 aydır var bende önceki kış aylarında yaşamadım hiç böyle uzun sürmüyor farkettiğim için tampon yapıyorum geçiyor 3-4 dk da peçete koyuyorum filan görünmem lazım aslında daha çok şeylere görünmem lazımda kendim için olunca hiç bşy yapılmıyor

Geçmiş olsun canımEvet kaloriferden olabilir ama yinede tedbir almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…