En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Güvenlik var mı okulda?

Bizim öğretmenin öyle etkinlikle falan pek işi yok ya:))
Abla okulun girisijde güvenlik kulübesi var ve sürekli güvenlik volta atıyor site içerisinde okul sitenin içinde ve duvarları vs yok bı tarafı açık orman olan tarafı kapatmislar duvarla

Ama site içinde ormanlık alan havuz lokal vs bir çok şey var ve müessese ye ait en az 30 tane lojman var

Yani başına bir iş gelse kaybolsa insan dört döner orda

Allah tan benimkiler akıllı geç kaldığım zaman falan anaokuluna sigijiyorlar yada beni bulamadıkları zaman

Anaokulu çalışanları hepsi bayan ve hepsi ile samimiyim diye çünkü ikiside o anaokulunda aldılar eğitimi yabancı değiliz :))

Ama ormanlık alana gitmeleri yada goturulmeleri çok kolay

Yok canım nereye götürüyorlar, etrafında çok yapı var birşey olmaz kendileri çıkıp gitmesiği sürece. O yüzden küçüklüklerinden beri tembihlerim hatta 20 yaşındaki kızımı bile hâlâ tembihlerim Anne tamam ya çocuk muyum diye söylenir:) Artık okullarda polis de duruyor canım bizim okulda var

Bizim devlete ait bir müessese oldgudundan biraz içim rahat ama önceki yıllarda oğlumun isinifijdqn bir kaç çocuk ormana kaçıp oyun oynamışlar saatler sonra bulundular Allah tan benimkilerij canları çok kıymetli

Banada oluyor bazen bildirimler kaçıyor :)))
Hosgeldin canım ❤

hoşbuldum :) bende dedim ki neden beni etiketlemedi yoksa beni grubunda istemedimi dedim içimden ama bir yandanda konuyu okumaya devam ediyorum ismimi görünce mutlu oldum haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…