En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Sağol canım Benim oglum da hastasi. Ceviz olsa idi -VUSLAT- in tarifini yapacaktım.
Artık onuda bir iki hafta sonra inşallah denerim.
Benim oğlumda şerbetli tatlıları çok seviyor.Sütlü tatlılara tercih eder:)
Onu bende yapmayı düşünüyorum.Haftaya başka bir misafir daha alacağım o zaman yaparım artık:)

Maşaallah baklavada yaparmış
Yaptım valla zor değilmiş ama şerbetten tırstım kv ye gönderdim güya ısısını ayarlasın diye oda öylece dökmüş şerbeti,içleri kuru kalmış çok üzüldüm şerbeti süzüp biraz ısıtıp yeniden döktüm ama güzelim baklava ziyan olmaz inşallah

Sağol canım Benim oglum da hastasi. Ceviz olsa idi -VUSLAT- in tarifini yapacaktım.
Artık onuda bir iki hafta sonra inşallah denerim.
MaşaAllah sana hamarat kız
Benim oğlumda şerbetli tatlıları çok seviyor.Sütlü tatlılara tercih eder:)
Onu bende yapmayı düşünüyorum.Haftaya başka bir misafir daha alacağım o zaman yaparım artık:)
Ben de misafin olayım mı

Olmaz canım, biraz bekleyince yumuşar:)

Bekleyince iyi oluyor canım merak etme bir şey olmaz:)

MaşaAllah sana hamarat kız

Ben de misafin olayım mı
Ol ne güzel olurdu:)
Bu hafta eşimin arkadaşları 1 saat oturmaya gelecekler.Baş sağlığı için:)Ama hangi gün çok net değil:)
Uzun süre dayanacak ne yapsam:)Tatlı tuzlu kurabiye yapayım diyorum.Şeker pare yapayım ama şerbetini dökmeyeyim.Birde börek sarıp bekleteyim yeter galibaGelmezlerse kalacak ondan başka ne yapsam bilemedim:)

Yeter daha ne olsun

Hayırlı akşamlar canım:)
1 hafta yada en fazla 10 gün sürer:)Ama o süre içerisinde alışamazsa bırakacaksın sonra tekrar deneyeceksin:)
inşallah abla bu gün sanki hiç geçmeyecek gibi geldi o kadar çok tuvalete gittik geldik ki 10 günde öğrense bile mutlu olacağım
keşke canım öğle uykusunda hiç yapmamış 2 saat boyunca ama uyanınca yarim saatte bir yaptı geceyi merak ediyorum yapacak mı acaba kaldırmalı mıyım gece çiş için
Benim ikisi de bir hafta içinde alışmıştı ,alışır bence seninkidesonuncuya basliycam bende ama biraz daha hava isinsin diyorum
benim şimdi başlatmamın nedeni ortalık hem daha az pislenir paçalarından akamaz pijamaları uzun kalın zaten emiyor diye birde çok pişik oluyordu hadi dedim başlayalım bi yerden umarım mutlu sonla biter

Başsağlığına geliyolar gün oturmasına değil yeter daha ne yapcaksın

Biter biter biraz sabır ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…