deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.723 108.592 598 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.681 Nevreste .!.: Başka mesaj verdi ben anladım gibi Genişletmek için tıkla... O biraz sıkar mı diyor yani?
Nevreste .!.: Başka mesaj verdi ben anladım gibi Genişletmek için tıkla... O biraz sıkar mı diyor yani?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.690 615.331 1.423 Malatya 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.682 deynepnaz .!.: O biraz sıkar mı diyor yani? Genişletmek için tıkla... Bitsin sonra konuşuruz doğru mu tahmin etmişim
deynepnaz .!.: O biraz sıkar mı diyor yani? Genişletmek için tıkla... Bitsin sonra konuşuruz doğru mu tahmin etmişim
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.274 307.463 698 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.683 Kazen .!.: ablalarım size iyi geceler siz yatın :) Genişletmek için tıkla... Ben biliyordum cvp i siz şaşırtmalı soruyorsunuz dur diye birinci dedim :))
Kazen .!.: ablalarım size iyi geceler siz yatın :) Genişletmek için tıkla... Ben biliyordum cvp i siz şaşırtmalı soruyorsunuz dur diye birinci dedim :))
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.684 -VUSLAT- .!.: Herkes 2. demiş ben niye 1.dedim Beyin ıyuklamaya başladı herhalde Genişletmek için tıkla... Bende 1 dedim sonra 2 dedim çaktırma
-VUSLAT- .!.: Herkes 2. demiş ben niye 1.dedim Beyin ıyuklamaya başladı herhalde Genişletmek için tıkla... Bende 1 dedim sonra 2 dedim çaktırma
Kazen Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀 Administrator 14 Kasım 2001 21.569 En iyi cevaplar 2 69.728 1.623 102 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.685 minik meleklerim .!.: Ya uyuyunca 10 a düşerse Genişletmek için tıkla... uygulama yazdım, sistem asla izin vermez. o 1 oy alınca bana 5 katı yazıyor sistem otomatik
minik meleklerim .!.: Ya uyuyunca 10 a düşerse Genişletmek için tıkla... uygulama yazdım, sistem asla izin vermez. o 1 oy alınca bana 5 katı yazıyor sistem otomatik
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.690 615.331 1.423 Malatya 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.686 Kazen .!.: uygulama yazdım, sistem asla izin vermez. o 1 oy alınca bana 5 katı yazıyor sistem otomatik Genişletmek için tıkla... Gerçek zannedenler olmasın
Kazen .!.: uygulama yazdım, sistem asla izin vermez. o 1 oy alınca bana 5 katı yazıyor sistem otomatik Genişletmek için tıkla... Gerçek zannedenler olmasın
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.687 Kazen .!.: ablalarım size iyi geceler siz yatın :) Genişletmek için tıkla... 3 ampul 3 anahtari da sor bari abi
Kazen .!.: ablalarım size iyi geceler siz yatın :) Genişletmek için tıkla... 3 ampul 3 anahtari da sor bari abi
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.274 307.463 698 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.688 Nevreste .!.: Yok benim eşim genelde araba kullanıyor ama koşturmalı bir işi var:)Olaydan olaya:) Genişletmek için tıkla... Bizim ki köstebek abla dört dönüyor :))
Nevreste .!.: Yok benim eşim genelde araba kullanıyor ama koşturmalı bir işi var:)Olaydan olaya:) Genişletmek için tıkla... Bizim ki köstebek abla dört dönüyor :))
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.274 307.463 698 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.689 Kazen beni deniyor ne kadar uykum var diye :) Kazen .!.: uygulama yazdım, sistem asla izin vermez. o 1 oy alınca bana 5 katı yazıyor sistem otomatik Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Gerçek zannedenler olmasın Genişletmek için tıkla...
Kazen beni deniyor ne kadar uykum var diye :) Kazen .!.: uygulama yazdım, sistem asla izin vermez. o 1 oy alınca bana 5 katı yazıyor sistem otomatik Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Gerçek zannedenler olmasın Genişletmek için tıkla...
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.690 615.331 1.423 Malatya 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.690 minik meleklerim .!.: Bizim ki köstebek abla dört dönüyor :)) Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin işleri zor
minik meleklerim .!.: Bizim ki köstebek abla dört dönüyor :)) Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin işleri zor
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.723 108.592 598 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.691 Canfeb .!.: 3 ampul 3 anahtari da sor bari abi Genişletmek için tıkla... Bir kelime bir işlemden sorsun
Canfeb .!.: 3 ampul 3 anahtari da sor bari abi Genişletmek için tıkla... Bir kelime bir işlemden sorsun
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.274 307.463 698 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.692 Nevreste .!.: Allah kolaylık versin işleri zor Genişletmek için tıkla... Şimdilik böyle de keşke garantileri olsaydı daha fazla ağzımı acmayayaim yoksa siyasete gireceği m yarışma üstü
Nevreste .!.: Allah kolaylık versin işleri zor Genişletmek için tıkla... Şimdilik böyle de keşke garantileri olsaydı daha fazla ağzımı acmayayaim yoksa siyasete gireceği m yarışma üstü
Kazen Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀 Administrator 14 Kasım 2001 21.569 En iyi cevaplar 2 69.728 1.623 102 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.693 Nevreste .!.: Gerçek zannedenler olmasın Genişletmek için tıkla... gerçek zaten : ) Canfeb .!.: 3 ampul 3 anahtari da sor bari abi Genişletmek için tıkla... aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ?
Nevreste .!.: Gerçek zannedenler olmasın Genişletmek için tıkla... gerçek zaten : ) Canfeb .!.: 3 ampul 3 anahtari da sor bari abi Genişletmek için tıkla... aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ?
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.694 deynepnaz .!.: Bir kelime bir işlemden sorsun Genişletmek için tıkla... Seçim sonuçları nı beklerken sıkılmayalim
deynepnaz .!.: Bir kelime bir işlemden sorsun Genişletmek için tıkla... Seçim sonuçları nı beklerken sıkılmayalim
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.695 Hayırlı geceler
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.690 615.331 1.423 Malatya 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.696 Kazen .!.: gerçek zaten : ) aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ? Genişletmek için tıkla... Abi bizim burada ona balcan diyorlar:)
Kazen .!.: gerçek zaten : ) aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ? Genişletmek için tıkla... Abi bizim burada ona balcan diyorlar:)
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.697 Gecmisten geliyorum 10 -15 sayfa kadar,hic bir sey anlamadim. Kim nereye isiyo, hangi duvara? Ya Kazen abi gittin mi burda misin bilmiyorum da, ben bir sey anlamiyorum senin dediklerinden. Dusundugunu yaziyorsun abi ya, anlayana kadar 3 kez okuyorum
Gecmisten geliyorum 10 -15 sayfa kadar,hic bir sey anlamadim. Kim nereye isiyo, hangi duvara? Ya Kazen abi gittin mi burda misin bilmiyorum da, ben bir sey anlamiyorum senin dediklerinden. Dusundugunu yaziyorsun abi ya, anlayana kadar 3 kez okuyorum
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.274 307.463 698 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.698 Kazen .!.: gerçek zaten : ) aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ? Genişletmek için tıkla... Benim oğlum da yapiyor bunu geçen artist de bir ünlü ismi kabul ettirdi bu şekilde
Kazen .!.: gerçek zaten : ) aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ? Genişletmek için tıkla... Benim oğlum da yapiyor bunu geçen artist de bir ünlü ismi kabul ettirdi bu şekilde
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.699 Kazen .!.: gerçek zaten : ) aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ? Genişletmek için tıkla... Batlican
Kazen .!.: gerçek zaten : ) aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ? Genişletmek için tıkla... Batlican
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 26 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #17.700 Kazen .!.: gerçek zaten : ) aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ? Genişletmek için tıkla... O harfinde de oroz yazarlar hayvan da
Kazen .!.: gerçek zaten : ) aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar... Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık... B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ? Genişletmek için tıkla... O harfinde de oroz yazarlar hayvan da