Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üfffff o nasıl güzel bir şey, yaşlı başlı ablanızı öldüreceksiniz, ben şimdiden arkamdan dağıtılsın diye 8-10 kg sipariş vereyim, hemi de güllü en sevdiğim
Üfffff o nasıl güzel bir şey, yaşlı başlı ablanızı öldüreceksiniz, ben şimdiden arkamdan dağıtılsın diye 8-10 kg sipariş vereyim, hemi de güllü en sevdiğim
Alınca ikram için saklayabiliyorsanız ne mutlu size, ben ikram için alsam yerim güllü lokumu çok seviyorum diye eşim arada alıyor, pazarlık yapıyor hepsini bir anda yeme diye, gizli gizli yiyorum :)))
Alınca ikram için saklayabiliyorsanız ne mutlu size, ben ikram için alsam yerim güllü lokumu çok seviyorum diye eşim arada alıyor, pazarlık yapıyor hepsini bir anda yeme diye, gizli gizli yiyorum :)))
Ben evin eksiklerini bir daha gözden geçireyim ,madem senin evin benim evim ihtiyaca yönelik bir şey olsun değil mi ama ? Tabi birde koca site sahibine tek bir nevresim takımı göndermek ayıp olur.Bir kaç tane hediye göndermek lazım
Narlıyı hiç denemedim, ay bu hafta bir deneyeyim, benim favorim güllü, canavar gibi yiyorum
Bu sefer ki tatlı yarışması beni mahvetti, beni çağırmayın tatlılarda