Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o guzelmis evet henuz denemedim, bana kalirsa gec bile kaldik bu konuda : ))) ben burda acmaya usendigimden surekli bu gulusu : ))) yapip duruyorum :)) artik kolay olacak is :)) gozumuzun alismasi lazim. birde bana yavas geldi ya..ne bilim birsey arayacam baya uzun suruyor sanki
o guzelmis evet henuz denemedim, bana kalirsa gec bile kaldik bu konuda : ))) ben burda acmaya usendigimden surekli bu gulusu : ))) yapip duruyorum :)) artik kolay olacak is :)) gozumuzun alismasi lazim. birde bana yavas geldi ya..ne bilim birsey arayacam baya uzun suruyor sanki
gercekten yillarin aliskanligi var ya...bana kalsaydi sonsuza kadar ayni devam ederdi:)) hahaha niye boyleyim? degisiklik seviyorum ama bu tarz seylerde hic yenilikci degilim : ( eski kafayim : )