tek şunu merak ettim o tava biraz yayvan değil mi. küçük bide. pişirirken suyu hemen çekilir onun gibimie geldi. ama emin değilim tabi
:83:
Kaşınıyor musun yoksa bana mı öyle geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek şunu merak ettim o tava biraz yayvan değil mi. küçük bide. pişirirken suyu hemen çekilir onun gibimie geldi. ama emin değilim tabi
ben yumuşak seviyomCadım ama azcık da dişe gelicek şölede bol cevizlisi![]()
laf yetiştirecem derken o hiç aklıma gelmemişti bak:86: amam ballı hiç yemedim ben yaniNe cahilsin kız olur tabiballa tatlandirirsan vitamini kaybolmaz
![]()
İşte yine canım tatlı çekti :97: Diger mahallenin pazarı var bugün,gidiyimde kabak aliyim madem![]()
Yakaladım tabi bırak o çatal bıçağı elinden![]()
Kaşınıyor musun yoksa bana mı öyle geldi![]()
çatal bıçak elimde ama işlev görmüyo
direk tabağa daldıyorum ve ağzım işlev görüyo
ama nasıl becerdim bilmiyorumm 3 kilo vermişimtabi tartı beni yanıltmıyosa
![]()
laf yetiştirecem derken o hiç aklıma gelmemişti bak:86: amam ballı hiç yemedim ben yani
sende greyfurtlu yap ve greyfurt tamamen uydurma olsun![]()
ben mi . ne münasebet canım
o yazdı gitti zaten . bi daha uğramaz![]()
Söz kızz...Çıkarsan gönderecegim.. (Nasılsa kurye ücretini alıcı ödeyecek)
Ama portakal sahiden iyi fikirGreyfurtlu acılı olmazmı? :44: Yok ben portakallı yapiyim ama böylede tarif verilmezki..Kabak kaç kilo kullanılmış,şekeri ne kadar..Ölçü yok,birşey yok..Su eklemişmi,kabakları bir gece öncedenmi şekere yatırmış??? Sorular sorularr...
Ben en iyisi Krem Şantili tatlımı yiyim :125: Pazara kim çıkacak şimdi,cevizimde kalmadı zati,kereviz salatama boca etmiştim dün![]()
Bu arada ben de oyumu vereyim akşam uyuya kalırım falan
Oyum gül tatlisina
Her ne kadar beni rahatsız eden konular olduysa da bu gül tatlisinin müthiş bir görsel şölen olduğunu değiştirmez![]()
Öyle mi atış serbest o zaman diyorsun![]()
Tebrik ediyorum seni canım süpersinAma ödül yok sakın tatlıya yan gözle bile bakma
Tam gaz devam
![]()
Bu sefer farklı olmasın:18::18:istatistikler onu göstriyor![]()
ama ödüll olsunn yaa gözlerimm karamaya başladı bakk
kan şekerimmi düştü nee:101::101::101:
Oderim canim, artik napalim:) ama bak begenmezsem , bozulmus falan olursa geri gonderirim:)) ( nasilsa kurye ucretini alici odeyecek)![]()
Bu sefer farklı olmasın:18::18:![]()
olsun ne olacak ki, ben demokratik eleştiri hakkımı kullandım![]()
Şekerli birşeyler yiyince yükselecek mi zannediyorsun inanma öyle şeylere sen kandırıyorlarSen diyet yemeklerinden ye
![]()
Şekerli birşeyler yiyince yükselecek mi zannediyorsun inanma öyle şeylere sen kandırıyorlarSen diyet yemeklerinden ye
![]()
sen ona bakma aplam , git biraz toz şeker falan yalaama ödüll olsunn yaa gözlerimm karamaya başladı bakk
kan şekerimmi düştü nee:101::101::101: