ooo super super
Bilmem ki nevoscum ,bahar ayi geldi...Rengarenk meyveler cikti. Acaba meyveli tarifler nasil olur ki :) İsin ne zor nevos ya ,aklima secenek gelmiyor pek
Amanniiinn Super olurmus valla nevosum
Yarin oglumun dogum gunu , "Pastani ben yapiyim oglum " dedim... Oglum "Hazir alalim anne onlar daha guzel "demesin mi
7/24 mutfaktayim ama velakin oglusum disari pastalarini tercih etti Kendimi 5 cocukla ortada birakilmis gibi hissediyorum
Yarin oglumun dogum gunu , "Pastani ben yapiyim oglum " dedim... Oglum "Hazir alalim anne onlar daha guzel "demesin mi
7/24 mutfaktayim ama velakin oglusum disari pastalarini tercih etti Kendimi 5 cocukla ortada birakilmis gibi hissediyorum
Doğum günü kutlu olsunBirlikte daha nice,sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz inşaallah
Nur'cum bunlar hep şekerli ekmek yüzünden
Eminim sen daha güzel yaparsın
Pasta olursa kimse seninle yarışamaz,yaparsın balerinli pastanı,atarsın havanı
Benim gibi hazır pandispanyaya krem şanti hazırlayıp pasta yapan birine göre zor bir kategori
Doğum günü kutlu olsunBirlikte daha nice,sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz inşaallah
Nur'cum bunlar hep şekerli ekmek yüzünden
Eminim sen daha güzel yaparsın
Pasta olarak hazır pandispanya alıp,krem şanti veya hazır pasta kreması hazırlayıp
Pasta olursa kimse seninle yarışamaz,yaparsın balerinli pastanı,atarsın havanı
Benim gibi hazır pandispanyaya krem şanti hazırlayıp pasta yapan birine göre zor bir kategori
Estagfrullah deynepcim Utandirdin beni ,
Valla millet ne pastalar yapiyor ,benimki devede kulak
Bende arada usengecligim tutunca hazir kek ve krem santi ile yapiyom canim merak etme
Pasta ugrastirdigi icin ayda yilda bir ancak
Walla ne yalan soylim ben bile evde pasta yapan biri olarak hazir pastalara ayri bi hayranimmev yapiminada bayilirim ama hazirlarin yeri ayri benim icin
Walla ne yalan soylim ben bile evde pasta yapan biri olarak hazir pastalara ayri bi hayranimmev yapiminada bayilirim ama hazirlarin yeri ayri benim icin