En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
5 çoba mı ? ne oluyor burada ? ne çorbası ne tarifi ? pasta kategorisinde niye çorba veriyim ? zeki müren de bizi görecek mi
Fedakarlik lazim nur abla once pesin pesin ver corba tariflerini sonra yapalim pastalariyoksa nevreste birakmaz pasta yapmamizi ramazanda corba eksik diye diye mahveder bizi

Fedakarlik lazim nur abla once pesin pesin ver corba tariflerini sonra yapalim pastalariyoksa nevreste birakmaz pasta yapmamizi ramazanda corba eksik diye diye mahveder bizi

hımm, bi düşüniyim o zaman benim oğlumun adı da talha canım,talha ismini çok severim. Sen evlimisin

hımm, bi düşüniyim o zaman benim oğlumun adı da talha canım,talha ismini çok severim. Sen evlimisin
Yok degilim Rabbim bagislasin oglunu benimde cok sevdigim bi isim nick dusunurken aklima geldi oyle yaptim oyle kaldi artik

kategori olarak bana denk gelmedi hiç,öncesinde yapıldı mı bilemiyorum ama yemek kategorisinde falan çorba ile katılan arkadaşlar vardı onları hatırlıyorum
Bi tane daha pasta yapalim sonra zaten ramazan sofralari kategorisi olur

Ya aslında kahvaltı masaları konusunda iken konuşulmuştu ramazan öncesi güzel bir yemek yada çorba kategorisi yada et kategorisi yaparız demişti Nevreste , onun için dedimdi
Sen bana destek oluyorsun çok sağol arkadaşımKimse desteklemiyorBiraz duygu sömürüsü yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…