Aynen öyleGörebilecek misin bakalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleGörebilecek misin bakalim![]()
Insallah çok aglayan,gazlı bi bebek olmazAynen öyleSağlıkla dünyaya gelsin biz katlanırız
![]()
MerhabaMerhaba ,beni tanıdın mı?
![]()
Uzaktan bakma gel ,çok güzel olmuş yaz,seni düşündüğüm için diyorum,maksat hareket olsunInsallah çok aglayan,gazlı bi bebek olmazeger bana çektiyse yandim,ben çok aglarmisim
Merhabatanıdım tabisi. Az önce senin tatliya baktm,ne güzel yaapmissin kız eline saglik
![]()
Şimdi sana yazsam digerleri küserUzaktan bakma gel ,çok güzel olmuş yaz,seni düşündüğüm için diyorum,maksat hareket olsun![]()
İnşaallah sana benzemez o zamanInsallah çok aglayan,gazlı bi bebek olmazeger bana çektiyse yandim,ben çok aglarmisim
Merhabatanıdım tabisi. Az önce senin tatliya baktm,ne güzel yaapmissin kız eline saglik
![]()
Benim tatlıya baktın mıŞimdi sana yazsam digerleri küser![]()
Boşver diğerlerini,ben gizlerim yazını,göremezler.(Bakııııın önceki tatlı yarışmasının birincisi benim sunumumu beğenmiş,bana yazmış derim,mu ha ha ha )Şimdi sana yazsam digerleri küser![]()
Sen çık aradan kıskançBenim tatlıya baktın mı![]()
Ben sen ne yaparsan yapacağım için banada bakacakSen çık aradan kıskanç![]()
Bak yaa resmen havaya girdimBoşver diğerlerini,ben gizlerim yazını,göremezler.(Bakııııın önceki tatlı yarışmasının birincisi benim sunumumu beğenmiş,bana yazmış derim,mu ha ha ha )![]()
Baktim dilber dudaklimBenim tatlıya baktın mı![]()
Yaa nevosssİnşaallah sana benzemez o zamanAma annesi kadar tatlı olur inşaallah
![]()
Ben yarışmadan çekiliyorum,hadi sende çekilBen sen ne yaparsan yapacağım için banada bakacak![]()
SakınBak yaa resmen havaya girdimhemen gideyim de yorum yapayim
Baktim dilber dudaklimçok güzel olmuş datlum ellerine saglik
Yaa nevosss![]()
Ben çekilemem ,Kazen kızarBen yarışmadan çekiliyorum,hadi sende çekil![]()
Sakındeynepnaz 'ın konusuna yazma
Hiç güzel yapmamış zaten
Hiç kıskanmadım
Sağol datlum bitanem
Canım hemşom![]()
Bak ya birde tehdit ediyor
Piki nevos sen yazma diyosan yazmamSakındeynepnaz 'ın konusuna yazma
Hiç güzel yapmamış zaten
Hiç kıskanmadım
Sağol datlum bitanem
Canım hemşom![]()
Nerde söz verdim
Nevrestem iyisin inşallahEllerine sağlık![]()
Bu mesaj ne o zaman,ben de seni nickin gibi harbi sanmıştım,korkak olduğunu na bileyimPiki nevos sen yazma diyosan yazmam
Nevosummm zekzi hemsomm
Nerde söz verdimnevos izin vermiyo bi kere yazamam kusura bakma
![]()