Selam hanımlar,
Yarın akşama büyük ihtimalle çaya, bir ihtimalde yemeğe misafirim var,
Bana menü önerisi lütfen,
-Siz bir yere misafir olsanız yarın akşama yemek olarak ne beklersiniz?
-Yada çay menüsü ne beklerdiniz
Yapmak değil, karar vermek sorun ..
Selam hanımlar,
Selam hanımlar,
Mevsime uygun olarak yapmak istersen.
Fırında tavuk patates-Et sote-Tavuk Sote-Tavuk Sarma
Pilav
Yaprak sarma-Zeytinyağlı barbunya-Çerkez tavuğu-mercimekli köfte
Mercimek çorbası-tarhana çorbası-yayla çorbası-tavuk çorbası
----------------------------
Çay için
Börek ve tatlı yeterli olur çok istersen ağlayan kekte ekleyebilirsin..Akşamları tatlı daha iyi oluyor.Börek tek olsa yeterli
Ne yapayım canım çok istiyor,hazır sormuşken ne beklerdiniz diye,içimi dökeyim dedim.Yaprak sarması çoktan beri yapmadım,canım istedi.Bir tencere uğraşamam dedim,pazardan yanına dolmabiber aldım,tencerenin yarısı na kadar bari sarayım,böreği de az önce gıcık @talhayasir koymuş konuya canım istedi,baklavası da ünlü oldu,mantı da iyi gider,yapsın işte ,zaten gece uyumuyor,gece ütü yapan sarma da sarar,börek te açar
Mevsime uygun olarak yapmak istersen.
Fırında tavuk patates-Et sote-Tavuk Sote-Tavuk Sarma
Pilav
Yaprak sarma-Zeytinyağlı barbunya-Çerkez tavuğu-mercimekli köfte
Mercimek çorbası-tarhana çorbası-yayla çorbası-tavuk çorbası
----------------------------
Çay için
Börek ve tatlı yeterli olur çok istersen ağlayan kekte ekleyebilirsin..Akşamları tatlı daha iyi oluyor.Börek tek olsa yeterli
Ağlayan pasta basit olur ya Yemek olursa 3 kişi gelecek,1 kuzu kol alsam yanına pilav çorba ağırmı olur ki? Birde tatlı bakalım yarın haber veririz dedi eşimin dayısı, ilkkez gelecekler, ilk misafir gerer beni
Ağlayan pasta basit olur ya Yemek olursa 3 kişi gelecek,1 kuzu kol alsam yanına pilav çorba ağırmı olur ki? Birde tatlı bakalım yarın haber veririz dedi eşimin dayısı, ilkkez gelecekler, ilk misafir gerer beni
Ne yapayım canım çok istiyor,hazır sormuşken ne beklerdiniz diye,içimi dökeyim dedim.Yaprak sarması çoktan beri yapmadım,canım istedi.Bir tencere uğraşamam dedim,pazardan yanına dolmabiber aldım,tencerenin yarısı na kadar bari sarayım,böreği de az önce gıcık @talhayasir koymuş konuya canım istedi,baklavası da ünlü oldu,mantı da iyi gider,yapsın işte ,zaten gece uyumuyor,gece ütü yapan sarma da sarar,börek te açar
Sadece ağlayan kek değil bir tatlı birde ağlayan kek dedim canımYani iki tatlı
Kuzu eti riskli olur mu acaba herkes kuzu sevmiyorMevsimi değil ama ama patlıcan yemeğide yapabilirsin.Yaz olsaydı direk onu yap derdim..Hatta ben gelirsem patlıcan yapabilirsin
Sadece ağlayan kek değil bir tatlı birde ağlayan kek dedim canımYani iki tatlı
Kuzu eti riskli olur mu acaba herkes kuzu sevmiyorMevsimi değil ama ama patlıcan yemeğide yapabilirsin.Yaz olsaydı direk onu yap derdim..Hatta ben gelirsem patlıcan yapabilirsin