Haklısın canım çorbayı bayağıdır yapmadıkAslında önümüz ramazan, et yada çorba gibi bir kategoride güzel olur, umarım ramazan öncesi o da olur![]()
Tatlı üzerine pasta yapmayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım çorbayı bayağıdır yapmadıkAslında önümüz ramazan, et yada çorba gibi bir kategoride güzel olur, umarım ramazan öncesi o da olur![]()
Erik miBide erik falan koyuyolar bende o tadi sevmiyorum ama muz yakisiyo![]()
Mideler biraz dinlensin değil miHaklısın canım çorbayı bayağıdır yapmadıkRamazanda bize farklı tarifler lazım olacak
Et yemekleride olabilir
Tatlı üzerine pasta yapmayalım![]()
Narda eksi ama gorseli super pastalarda asurede falanErik miHayatta yemem
![]()
Çorbalar diye bastıralım bakalım başa çıkabilecek miyizMideler biraz dinlensin değil mi
Bu arada Nameaver i sıkıştırırız, sen güzel et yemeği yapıyormuşsun diye![]()
Aşure,sütlaç ve güllaçta seviyorumNarda eksi ama gorseli super pastalarda asurede falan![]()
Neyse canim ben kacayim hayirli gecelerAşure,sütlaç ve güllaçta seviyorumÇok yakışıyor
![]()
Et yemeklerinde iyiymiş Name.. Bence de iyidir kesinÇorbalar diye bastıralım bakalım başa çıkabilecek miyiz
Evet o geçen gün biftek tarifi veriyordu![]()
Hayırlı gecelerNeyse canim ben kacayim hayirli geceler![]()
Tabi canım et yemekleri güzel olur bayağı ilgi görürEt yemeklerinde iyiymiş Name.. Bence iyidir kesin
Yamukprenses zaten elde var 1
Yani bence tatlı kadar rağbeti hak eder aslında..
Gerçi neye bastırsak ters tepiyor..Tabi canım et yemekleri güzel olur bayağı ilgi görür![]()
Selam ne haber NuriHerkese iyigeceler kızlar,nasılsınız,nasıl gidiyor yarışma heyecanı![]()
Biz seninle akışına bırakalımGerçi neye bastırsak ters tepiyor..
İyisimi ben uslu uslu durayım yerimde
Kategori uyarsa önümdeki maçlara bakarım![]()
Biz seninle akışına bırakalımGerçi neye bastırsak ters tepiyor..
İyisimi ben uslu uslu durayım yerimde
Kategori uyarsa önümdeki maçlara bakarım![]()
Hoşgeldin canımHerkese iyigeceler kızlar,nasılsınız,nasıl gidiyor yarışma heyecanı![]()
Biz seninle daha önceden tanışmıyormuyduk Ahu,ne çabuk unuttun sana ısmarladığım gazozlarıSelam ne haber Nuri
Ben Ahu, Memnun oldum
Duydumki güzel et pişiriyormusun :![]()
Bende iyiyim Nevoşum şükür,tıngırdayıp gidiyoruz işteHoşgeldin canımBen iyiyim çok şükür sen nasılsın
![]()
Biz seninle daha önceden tanışmıyormuyduk Ahu,ne çabuk unuttun sana ısmarladığım gazozları
Doğrudur,gel bir dene istersen,gazoz sosunda bekletilmiş bifteğim meşhurdur![]()
Allah iyilik versin canımBende iyiyim Nevoşum şükür,tıngırdayıp gidiyoruz işte![]()