• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serdar Bora bayraktaroğlu mağduru

Duygu2390

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
16
4
86
34
6 ay önce revize burun ameliyatımı nişantaşında kiliniği bulunan Serdar Bora bayraktaroğluna 38 bin TL vererek oldum nefes sorunum yokken artık nefes alamıyorum burnumdan konuşuyorum ve en önemlisi düz olan burnum yamuldu doktor beyin dediğisi ise gel bidaha yapalım ben zaten revize oldum revizenin revizesini yapalım derken ki rahatlığı ne yaptım ben dememe yetti şuan yaşam kalitem düştü insan içine çıkmak istemiyorum ve daha da önemlisi sitelerle anlaşmalı olsa gerek olumsuz yorum kabul etmiyorlar doktorların siteleri herkes şuan iyi yorumlarını okuyup iyi doktor zannedio benim de düştüğüm hata bu zaten olumsuz yorumların kabul edilmeyeceği aklıma bile gelmedi meğer doktorlar sitesi iyi yorum haricinde yorum kabul etmio bu yüzden hastaların başı yanıo maddiyatı geçtim manevi olarak çektiklerimde cabası bu adamın adınının duyulabildiği kadar duyulması lazim ki başka insanlarında canını yakmasın

38 bin tl mi o kadar para verip memnun olmasam dava açardım. Bir de bu kadar para alan doktorlar çok sağlam reklam ekibi kurar yorumlara aldanıp gitmemek lazım . İnstagram ve baska yerlerde bu doktor için bilgim yok ama bazı doktorlar kendilerine yorum yaptırıyorlar.

38 bin tl mi o kadar para verip memnun olmasam dava açardım. Bir de bu kadar para alan doktorlar çok sağlam reklam ekibi kurar yorumlara aldanıp gitmemek lazım . İnstagram ve baska yerlerde bu doktor için bilgim yok ama bazı doktorlar kendilerine yorum yaptırıyorlar.
Evet tam 38 bin bunu nefes kalitem bozulsun burnum eğrilsin diye verdim resmen şaka gibi sağlam bi ekini falan da yok hergün bi ünlüyü paylaşıo işte reklam için ama ünlülerin ona yaptırdığı da yok…dava açıcam bende hazırlık aşamasındayım şuan rapor falan işleri için ama ne fayda bunu insanlar duyup doktorun ne olduğunu bilmedikten sonra…doktorlarla ilgili hiç bir site olumsuz yorum kabul etmio elimden geldiğince iyi yazmama rağmen hiçbiri yayınlamadı o yüzden iyi sanıolar doktoru

Back
X