Serdar Ceylan mi Veli Aslan mi ? Ne kadar zor bir kararmis ya..

Goruselim tabii..
Florida olabilir :)) Nerdeyse butun lise arkadaslarim tek tek oralarda bir yerlerde calisiyolar once hepsi bi miami'ye gitti simdi dagildilar benim de sonum usa. napcam ki burda.. :)) Once burnumu yaptiriym de bi hayirlisiyla

:))) gel valla. Bu arada Beyzacik hala Kibris da en kisa zamanda donsede fotograf eklese:) Beyzacik duy sesimizi.

Kabul tesekkur ederim en azindan bir fikrim var hekim ile ilgili muayeneye gitmeden once.

ekleyebilirsen super olur aslinda:) Kabul ya senin burnun ne guzel oturmus oyle super valla cok begendim. Ama ben bu doktora nasil ulasacagim randevu falan naasil goremedim bir turlu Haseki de randevu almak icin

bu arada ciddi cok guzel burnun birde Osman Karaaslan okudugum kadari ile bayagi basarili hatta bir sitesi var ama oradaki bilgiler dogrumu sence hic sitesini ziyaret ettin mi oradan mail atayim. Gerci yarin haseki ye gidecegim muayene icin ya bakalim neler olucak.

Kizlar sonunda ameliyat gunu aldim gibi haftaya carsamba yada cuma Kocaeli Tip. Burayi secmemin nedeni mukemmel hekimi bulmam bulmam tamamen zaman sorunu. Haftaya yada iki hafta sonra sizlere sonuclari yazarim.

hadi bakalım hayırlı olsun simdiden

BEYZACIK SEN MEMNUN KALMIŞSIN AMA DİĞER ARKADAÇ BİN PİŞMAN OLMUŞ..ÇOK ARADA KALDIMM..bilmiyorumkismileOSMAN KARAASLAN 2000 İSREMİŞ..YOK OKADAR ŞİMDİ VEREMEM HATDA HİÇ BİR ZAMAN VEREMEM KREDİ ÖDÜYORUM mafoldumbenmafoldumben

Kimden memnun kalmamislar Serdar Ceylan'dan mi ??

EVET CANIM PHİLLY ARKADAŞIMIZ MEMNUN KALMAMIŞ AMELİYAT OLMAKDAN VAZGEÇMİŞ İLGİSİZ DAVRANMIŞ YETERLİ CVPLAR VERMEMİŞ SANIRSAM ÜZÜLDÜM ASLINDA..O KADAR KANALİZE OLMUŞTUM SERDAR BEYEmafoldumben

Ha philly ben de olan biri sandim, ben de gorustum cok soguktu ikinci gorusmede de seker gibiydi, git bir gorus derim ben cunku cok basarili bir doktor (mus) ben tekrar gidip ameliyat tarihi almayi dusunuyorum 800 lira dediler bana cunku benimki estetige giriyomus sadece kemer var burnumda ama icinde kemik ete yapismis zaten zaman zaman da sol tarafim tikaniktir, serdar bey persembe ve pazartesileri oluyor samatya'da.

Ha philly ben de olan biri sandim, ben de gorustum cok soguktu ikinci gorusmede de seker gibiydi, git bir gorus derim ben cunku cok basarili bir doktor (mus) ben tekrar gidip ameliyat tarihi almayi dusunuyorum 800 lira dediler bana cunku benimki estetige giriyomus sadece kemer var burnumda ama icinde kemik ete yapismis zaten zaman zaman da sol tarafim tikaniktir, serdar bey persembe ve pazartesileri oluyor samatya'da.[/

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.. EVET PHİLLY DAHA OLMADI... İNŞ BİR GİDİP BAKTIRCAM BANA NASIL DAVRANCAK BİLMİYORUMCADIARZU
BU ARDA PEKİ NASIL RANDEVU ALIYORUZ İNTERNETDE İSMİNİ GÖREMEDİM DE..

Rica ederim canim n'olcak.. Ancak 2 gun sonrasina ya da ertesi gune randevu alabiliyorsunuz internetten, sadece pazartesi gunleri hasta bakiyor takip etmelisiniz online randevuda oluyor ismi pazartesi gunleri (fatih samatya)

SAĞOL CANIM EKLEMİŞSİN.. HIMM BEN BUĞUN BAKTIM BULAMADIM O YÜZDEN ACABA SAMATYA POLİKLİNİK DİYE BAKTIM YANLIŞLIK MI YAPTIM NE:1:

BENİM SORUNUMDA ETLERİMDE KALINLAŞMA VAR ESTETİK OLARAKDA BİRAZ KEMERLİ BURNUM BİDE ÖNDEN BAKINCA PATATES GİBİ.. YAKINDAN ÇOK BELLİ OLUYORR..SANIRIM BENDENDE ESTETİK İSTERLER..SEN KİMLERLE GÖRÜŞTÜN. YADA SEN YAPTIRDINMI CANIM:icecream:

CANIM BİDE SERDAR BEY KBB DEĞİL Mİ?? ŞİMDİ BAKTIM SERDAY BEYİN İSMİ YOK FATİH BORA NIN VAR..ACABA ( K.B.B.6 MRK ) SERDAR CEYLANMIbilmiyorumkismile HAYY ALLAH BİŞEYİ BECEREMEDİMMkaydirigubbakcemile3

Asik suratliydi, bende sinuzit var mi diye tomografi istedi ama haftada ancak 1 gun iznim var, tomografi sonuclari da haftaya persembe cikar dediler neyse annem sonraki hafta gitti o zaman ilimliymis iyiymis yani.. ben izinli degildim o gun, sinuzit yokmus annem o kemer de gidecek mi diye sormus, fatih bey diye bir doktor varmis yaninda, onu gostererek estetik kismini Fatih bey halledecek demis 2 temmuza gun alacakti ama ben karar vermedigim icin vazgectik kafam cok karisik ya, burada guzel burunlari gordukce gaza geliyorum insallah bizimkiler de oyle olur :teselli:

Back
X