serdar ceylan nerde kizlar yardim edin lutfen!!

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
118
Randevu aldim persembe gunune kizlar biliyosunuz doktor samatya hastanesinde calisiyor ama klinik yeri osmaniye yaziyo orasi neresi ya bakirkoy degil mi???

canım serdar ceylan samatyada ama sanırım belli günler randevu alırken hangi subede oldugu yazıyor zaten sen samatyaya yakınsa samatyada oldugu günü takip edip o sekilde randevunu olabilirsin mesela ama osmaniye uygunsa oraya gidersin

Canim aldim randevuyu osmaniye diye yaziyor gidicez artik bi sekilde, daha konusmadim ama ameliyat icin gidiyorum sinuziti bahane edip seklini duzeltmesini isticem.. sen kimde ameliyat olacaksin?

cnm bende serdar ceylan diye gittim ama öyle bizim istegimize göre olmuyormus doktor işleri ameliyat günü belli oluyormus doktor o sekilde olacak allaha emanet gidicem artık simulasyon hazırladım yanımda götürücem ameliyat günü muaynede ameliyat günü konuşulacak nasıl olacagı dedi poliklinik doktoru.

Canim cahilligimi mazur gor ama simulasyondan kastin nedir? :) Ya bu kotu oldu serdar ceylan ismini cok duyuyorum diger doktorlarla ilgili bi fikrim yok.. ama donmek yok tabi karar verdim duzelicek bu burun :)

9 aydir psikoljim bozuldu arkadaslar bu adamin yuzunden. muayeneye ona gidiyorsunuz ve sizi asistanlar ameliyat ediyor. Samatya hastanesinde gecen Mayis 2013 te ameliyat oldum burnumda deviasyonla birlikte estetik olucaktim. ameliyat gunine kadar doktor ortalikta yoktu fotograflarim ceklmedi. diger muayene eden doktorlara sordugumda doktorun gelmesini beklemem soylendi. ama asil olan ameliyata girdigimde doktorun ameliyata girmemis olmasi ve acik ameliyat olup estetigin yapilmamasi sadece burun ucunun duzeltildigini bir hafta sonra tamponlar ciktiginda gordum. birde piskin piskin unutuldugu soylendi. su an yazarken bile cildiriuyorum. bir yil beklemem lazim revizyon icin ama su an korkuyorum. burun deliklerim esit degil ve devamli bir akinti var tekrar o gerizekali amator doktora ameliyat olmak itemiyorum ve bilgi almaya calisiyorum. kesinlikle kesinlikle bu adama gitmeyin kuzenim bu adama oldu ameliyati 8 yil once ama artik ameliyatlara asistanlarini sokuyor. hayata kustum resmen. butun hastane yikildi bu olayla ve serdar ceylana gittigimde bir de azar isittim ben ameliyata girmek zorunda degilim diye.

Ay inanmiyorum ilk defa doktorla ilgili kotu bisey duyuyorum gercekten saka gibi ..off persembe gunu randevum var korktum simdi... eger ameliyat icin randevu verirse soylerim bunlari o zaman ayni sey basima gelmesin ya zaten ameliyattan biraz korkuyorum ise yaramazsa bide hepten cildiririm

9 aydir psikoljim bozuldu arkadaslar bu adamin yuzunden. muayeneye ona gidiyorsunuz ve sizi asistanlar ameliyat ediyor. Samatya hastanesinde gecen Mayis 2013 te ameliyat oldum burnumda deviasyonla birlikte estetik olucaktim. ameliyat gunine kadar doktor ortalikta yoktu fotograflarim ceklmedi. diger muayene eden doktorlara sordugumda doktorun gelmesini beklemem soylendi. ama asil olan ameliyata girdigimde doktorun ameliyata girmemis olmasi ve acik ameliyat olup estetigin yapilmamasi sadece burun ucunun duzeltildigini bir hafta sonra tamponlar ciktiginda gordum. birde piskin piskin unutuldugu soylendi. su an yazarken bile cildiriuyorum. bir yil beklemem lazim revizyon icin ama su an korkuyorum. burun deliklerim esit degil ve devamli bir akinti var tekrar o gerizekali amator doktora ameliyat olmak itemiyorum ve bilgi almaya calisiyorum. kesinlikle kesinlikle bu adama gitmeyin kuzenim bu adama oldu ameliyati 8 yil once ama artik ameliyatlara asistanlarini sokuyor. hayata kustum resmen. butun hastane yikildi bu olayla ve serdar ceylana gittigimde bir de azar isittim ben ameliyata girmek zorunda degilim diye.

senin adına cok uzuldum canım ya ama benim saglık sorunum cok ciddi boyutta mecburum bu ameliyatı olmaya konuşmakta zorlanır durumdayım ameliyata girmeden doktorlarımla görüsebilecegimi söylediler testler yapılırken doktorumla görüsmeden ameliyata girmem peki ücret ödedinmi cnm sen ayrıca estetik ameliyat tale ettiğin için burnunu görmem mümkünmü acaba.

$photo.webp

fotgraf yuklemeye calsiyporum ama olurmu bilmiyorum

bir programla burnumun seklini düzelttim yani canım.
Hii anladim canim sagol :)
gitmeden önce arayınız ortada kalmayın sonra
Mecburen oyle yapicam tesekkur ederim

Eki Görüntüle 949983

fotgraf yuklemeye calsiyporum ama olurmu bilmiyorum
oldu canim goruyorum resmini uzuldum yasadiklarina ama soylicem bu durumu doktora yani ameliyata girmicekseniz bastan soyleyin ben sizin icin geldim dicem bakalim artik ins sorun cikmaz sinuzitten biktim 10 yildir cekiyorum.. e bide sekilde duzelse bi tasla iki kus :)

umarim istdigin olur benim amcam samatyada laboratuar sefi 30 yildir o ameliyat gini basimda oldugu halde serdar denen adam girmedi ameliyata sen yinede sor bel agrisini bahane etmisti bana ameliyattan sonra ekibi yapiyor ameliyati bol sans diliyorum su an tek tesellim oynanmamis olmasi ama ikinci ameliyata da cok korkuyorum tabikii. umarim istedigin gibi olur bol sans diliyorum.

Back
X