serdar ceylan nerde kizlar yardim edin lutfen!!

bende sizon methinizi duydum demistim kuzenimin ameliyatini yapti 8 yil once ama artik asistanlar yapiyor o keyfine gore

tabikii dava etmeyi dusundum. ama bashekim ve amcam arada oldugu icin ve hatalarini kabul ettikleri icin birsey yapmadim davanin uzayacagi soylendi ve duzelticekleri tabikii bir daha gidermiyim. asla

bilmiyorum belki benim talihsizligim ama bilemiyorum hazirlikli ol ameliyata girmiyor adam acik acik sor zaten muayeneyi asistani ahmet baki yapiyor bende osmaniye ye gitmistim benim ameliyatimdan sonra amcamdan dolayi hemen tekrar yapmak istediler ama artik cesaretim kirildi birbiirlerinden haberleri yok ne ameliyati yapacaklarindan kasapo gibi kesiyorlar kafalarina gore boyle iste beni ameliyat eden ekibindeki doktor ela Araz Server kesinlikle 45 dakika da ameliyattan ciktim tamponlar ciktiktan sonra ki yasadigim hayal kirikligini anlatamam aynaya bakmak istemiyorum ilk baslarda sislikler var ken kemer cok belli olmuyordu ama artik yamuk ve sinirlerimi bozuyor sag burun deligimden kemik alindi solda problem yokken et buyumesi var burun cok onemli cok mutsuz oluyorsun ona gore maddi durumu varsa baska yere git. omur boyu yasayacagin birsey bu cunku. benim bilgisizligim ben yillardir yurt disinda yasiyorum ve cogu seyden habersizdim. cok arastirma yapmadim amcama guvendim onun hatasi yok gerci cok ilgilendi boyle olacagi varmis heralde telafisi elbetteki var ama 9 ay cehennem gibi mi evet maalesef oyle

Canim bilgilendirdigin icin ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim umarim hersey gonlunce olur bi talihsizlik yasamissin allah bidaha yasatmasin ne burunlar var takmamaya calis :) konusacagim onunla tepkisine gore belli olur zaten girip girmeyecegi bakalim hayirlisi..

Evet tabikii dava etmeyi dusundum dusunmezmiyim ama arada amcam car 30 yildir orda calisiyor bashekim araya girdi param Geri verildi. Hatalarini Kabul ettiler yeniden yapicaz dediler ama gidermiyim bir daha asla . Ameliyatlarini artik ekibiyapiyor gitmiyor bu Adam artik cildirdim tamponlar cikinca ama yapacak birsey yok eger durumunuz varsa gitmeyin bu adama cok iyi oldugu soylendi banada ornegi kuzenim var o yapti ama artik kafasina gore bu Adam

Evet bakirkoyde bu serdar orda olmayabilir serdar kisa boylu gozluklu bir Adam asistani muayene ediyor ayrica ameliyat gunu bu Adam gelmiyor kontrollere ameliyathane cok buyuk kendileri karar veriyorlar hangi doktor yapacak diye tekrar gecmis olsun sor bakalim ameliyata kendimi girecek Ekibi mi

Miymirik ben mayis 2013 te samatyaya gelmistim hasta ziyaretine bahcade estetik olmus bir kiz vardi yanina gittim sordum 800 tl dedi acaba o sen olabilirmisin mayisin ilk haftasiydi sanirim

Hii anladim canim sagol :)

Mecburen oyle yapicam tesekkur ederim

oldu canim goruyorum resmini uzuldum yasadiklarina ama soylicem bu durumu doktora yani ameliyata girmicekseniz bastan soyleyin ben sizin icin geldim dicem bakalim artik ins sorun cikmaz sinuzitten biktim 10 yildir cekiyorum.. e bide sekilde duzelse bi tasla iki kus :)

Aslinda burnunda sadece azicik kemer var onuda yapamadilarmi offf

Mayisin ilk haftasi ameliyat oldum evet ve 800 denmisti bana ameliyattan sonra fiyat 1400 oldu guya kullandiklari malzemeler ozel malzemelermis mayis 8inde ameliyat oldum. hatirlamiyorum konusmus olabilrmiyiz bilemiyorum fotografimi koydum beni hatirlayabilirsen bilemiyorum canim

yapmadilar evet cunku onlar benim ucretli ameliyat olmami sogortamin olmamasina bagladilar. ameliyat kagidimda rinoplasti ve acik teknikle total rekonstruksiyon yaziyor. birde tamponlar cikinca benimle iddia ettiler sen estetik olmuycaktin diye yani canim birbirlerinden haberleri yok. ben amerikadan donmustum iki ay oncesinde bilseydim arastirma yapardim ama amcam olunca hastanede gerek duymadim kismet boyleymis sadece bu adamin amewliyata gireceginden emin ol tam burda serdar ceylan la ilgili baslik acicakken buldum keske daha onceden gorseydim bu sikintiyi cekmeyecektim

Aynen bi kemer var burnunda onuda duzeltselermis yanii ..Benim sigortam var bisey odemem diye dusunuyorum

yapmadilar evet cunku onlar benim ucretli ameliyat olmami sogortamin olmamasina bagladilar. ameliyat kagidimda rinoplasti ve acik teknikle total rekonstruksiyon yaziyor. birde tamponlar cikinca benimle iddia ettiler sen estetik olmuycaktin diye yani canim birbirlerinden haberleri yok. ben amerikadan donmustum iki ay oncesinde bilseydim arastirma yapardim ama amcam olunca hastanede gerek duymadim kismet boyleymis sadece bu adamin amewliyata gireceginden emin ol tam burda serdar ceylan la ilgili baslik acicakken buldum keske daha onceden gorseydim bu sikintiyi cekmeyecektim

sima olarak hatırlayamadım cünkü zaten burnu sis ve sarılı oldugu için bahcede annesiyleydi galiba gördüğüm sahıs hatta bana cok sorunun yoksa önermiyorum burun ameliyatını dedi ben doktorumu görüp konusmadan ameliyat elbette olmam sonucta isteklerim var benim kendimi ifade etmem lazım inşallah sende gönlüne göre bir burna kavusursun cnm.

sima olarak hatırlayamadım cünkü zaten burnu sis ve sarılı oldugu için bahcede annesiyleydi galiba gördüğüm sahıs hatta bana cok sorunun yoksa önermiyorum burun ameliyatını dedi ben doktorumu görüp konusmadan ameliyat elbette olmam sonucta isteklerim var benim kendimi ifade etmem lazım inşallah sende gönlüne göre bir burna kavusursun cnm.
canim sende mi serdar ceylani dusunuyosun burnun icin?

aslında asistan olmasın yeter birde doktorla ameliyattan önce konuşmam benim icin cok önemli benim septum kemiğim carmadan dolayı kırıldı egrildi onun düzelmesini istiyorum birde hafif kemer var o kadar kavisli burunlardan hiç hoslanmıyorum dogal olsun dicem serdar da olur diğer doktorda yeterki asistan olmasın :D

dilosh cnm istersen 1 hafta ertele randevunu ben sana ameliyat sonrası net bir bilgi veririm zaten asistan yapıcaksa olmayıp geri dönerim bende.yarın sabah 9 da yatısım var ama cok korkuyorum allah yardımcımız olsun.

Ay canim cok sagol ya iyi olur valla nedir ne degildir ogrenelim... haberini bekliyorum o zaman allah yardimcin olsun..:)

Back
X