Arkadaşlar 3. ameliyatım için 2 ayım kaldı, 8 doktorla görüştüm ve iki hoca arasında kararsızım. Şöyle ki, iki doktor da GATA'dan emekli profesör. İkisi de burnumun kusurlarını net bir şekilde görüp düzeltilmeyecek bir burun olmadığını, yanlış doktor seçimimden kaynaklı bir hata yaptığımı söyledi. İkisi de çok fazla güven verdi. Ancak Serdar Hoca doğal burun yapmayı tercih ettiğini ve kapalı teknik kullandığı için burun kanatlarımda izler olacağını söyledi. Kulağımdan kıkırdak alınıp alınmayacağını sorduğumda ise büyük ihtimal gerek olmaz dedi. Selçuk Hoca ise yüzümü bir bütün olarak değerlendirdi, yüzüme aynı zamanda liposuction ile vücudumdan yağ alıp kendi yağımı dudaklarıma ve yanağıma, burun kenarlarıma destek olarak enjekte edebileceğini söyledi. Açık teknik kullanacağını ve kıkırdağa ihtiyaç olduğunu söyledi. Benim bu durumda tercihim hangisinde yana olmalı bilemiyorum. Bir yandan burnumda daha fazla ameliyat izi istemiyorum bir yandan da vücudumdan kıkırdak alınmasını istemiyorum. Ayrıca ben çok doğal bir burun istemiyorum, önceki kavisli ve kalkık görünümüme kavuşmak istiyorum. Yüz dolgusuna ilk başta tepki verdim ama yaptıran arkadaşlar memnun olduklarını, burnun daha hoş görünmesi için yüzün de desteklenmesinin iyi olacağını söyledi.
Karar vermeme yardımcı olacak en güzel şey fotoğraf görmem olurdu herhalde ama forumda çok fazla fotoğraf göremedim, hocaların tarzını az çok görmek istiyorum, bu ameliyat benim için çok önemli ve artık üzülmek istemiyorum, bu hocaların hastalarından destek ve yorum bekliyorum. Deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi paylaşırsanız çoook sevinirim. Lütfen yardım!
Karar vermeme yardımcı olacak en güzel şey fotoğraf görmem olurdu herhalde ama forumda çok fazla fotoğraf göremedim, hocaların tarzını az çok görmek istiyorum, bu ameliyat benim için çok önemli ve artık üzülmek istemiyorum, bu hocaların hastalarından destek ve yorum bekliyorum. Deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi paylaşırsanız çoook sevinirim. Lütfen yardım!