Serdar Öztürk'e burun estetiği olan varmı?(Ankarada Burun Estetiği)

gkcngkcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
50
0
86
Ankara
serdar öztürke ameliyat olanlar nereye kayboldunuz. yardıma ihtiyacım var:((((

Son düzenleme:
hergün okula gttgm için ve saat 9dan önce eve gelemedgm için görüşemdm bır turlu canım,görüştüğmde düşüncelrimi yazıcam=)

dün gttm ama kendisine yetişemedim malesef,ayrıca asıstanımı sekreterimi neyı ise orda bi kız var kimse sevmıyor onu ne kadar ilgisiz serdarın beyın yerınde olsam 1 dakka durdurmam kovarım onu:41:

dün gttm ama kendisine yetişemedim malesef,ayrıca asıstanımı sekreterimi neyı ise orda bi kız var kimse sevmıyor onu ne kadar ilgisiz serdarın beyın yerınde olsam 1 dakka durdurmam kovarım onu:41:

tüh neyapcaz ya:( bu arda dmtcm senn morlukların ne kadar zamanda gecmıstı ve sana tasarım yapılmışmıydı ?

Peki bu mesajınızı okuyup size dava açarlarsa ne yaparsınız?

ben düşüncemi söyledim bu kac oldu çünkü,serdar beyle telefonda konustum gayet ilgili biri mutlaka gelin bir göreyim sizi dedi,endişenlemenize gerek yok hallolmcak bir sorununz yok anladgım kadaryla dedi.bu hafta sehir dısna cıkcam artık önümüzdeki haftaya kaldı..

bu forumda serdar öztürkü öven birsürü kişi vardı hepsi nereye kayboldu. serdar öztürkü övmek için mesaj yazanlar beş altı mesaj yazıp ortadan kaybolmuşlar(kiki_coco hariç). neden acaba ????????????

bu forumda serdar öztürkü öven birsürü kişi vardı hepsi nereye kayboldu. serdar öztürkü övmek için mesaj yazanlar beş altı mesaj yazıp ortadan kaybolmuşlar(kiki_coco hariç). neden acaba ????????????

merhaba, ben ocak-şubat içinde başka bi şehre taşınıp yeni bi işe başladım. o yüzden bu aralar benim de pek girip yazıcak vaktim olmadı. ben ameliyat olalı yaklaşık 5 ay oldu ve hala çok memnunum. serdar beye çok minnettarım, herkese tavsiye ederim. burnumda hiç bozulma olmadı. belki kusursuz değil ama güzel ve doğal bir burun oldu. revizyonsuz burnum korkunçtu.

merhaba, ben ocak-şubat içinde başka bi şehre taşınıp yeni bi işe başladım. o yüzden bu aralar benim de pek girip yazıcak vaktim olmadı. ben ameliyat olalı yaklaşık 5 ay oldu ve hala çok memnunum. serdar beye çok minnettarım, herkese tavsiye ederim. burnumda hiç bozulma olmadı. belki kusursuz değil ama güzel ve doğal bir burun oldu. revizyonsuz burnum korkunçtu.

slm ben de revızyon olacagım acaba revızyon ıcın ne ucret ıstenıyor?????????????????????

kiki_coco özelden mesaj atamıyorum. mail adresim xxxxxx
öncesi sonrası resimlerini yollarsan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba ben de ankarda revizyon ameliyatı olacağım da burnunuzu merak ediyorum,albümünüzü görebilirmiyim

Back
X