- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta izleyemedim diziyi ama günü değişse iyi olur,Çarşamba olabilir aslında.Totalde 12, ABde 3ncü olmus yine...
Bu hafta izleyemedim diziyi ama günü değişse iyi olur,Çarşamba olabilir aslında.
Ellerine sağlık canım,Sibel karakterini ben sevemedim,dizi sitelerinde asıl ana kadın karakteri kübra diyorlar bakalım nasıl olacak.Bölümü izledim,
sahnelerin hizli gecisleri yabanci dizileri hatirlatiyor, ve sevdim acikcasi. o uzun uzun bakismalardan, gereksiz sahne uzatmalrindan gina gelmisti artik. ama bazen hikayede kopukluga yol aciyor, gecen bölümde emirle sibelin isin hiziyla yakinlasmasi mesela, bu bölümde deryanin yigite olan tepkisi. Kübrayi uyariyor bu adam degil diye, neye dayanarak? Bu Tepkinin sebebi ne? Kiskanclik oldugunu sanmiyorum, derya ne gördüde yigitin adam olmadigi anladi?
sibele iyice gicik oldum bu bölüm, yasemin allenin su gibi bi güzelligi var ama oyunclugu buz gibi, cok soguk.
sibel karakterininde tutarsiz tavirlari, emire olan gereksiz tribi iyice soguttu. yigit bu kizin nesine asIK olacak demeden edemiyor insan.
yigit... ah ah. tecavüzcü coskun hallerini hic sevmedim, kübra icin kurdugu intikam planlari bi yana ona yaklasim tarzini cok cirkin buluyorum. aklimda bu düsünceler oldugu icin o dans sahnelerinde elektrigi alamadim kesinlikle... kerem bürsinin müthis bi aurasi var, yanina herkes yakisir dersin ama kübra biraz sönük mü kaldi ? o isigi veremedi bana.
gülle olan elekrigi bile daha iyi bence. belkide birtek onun yaninda gercek yüzünü ortaya koydugu icindir.
aralarindaki diyolaglar güzel bence.
Bu bölüm ben en cok deryayi begendim. Dizide kisiligi oturmus tek kadin karakter o bence.
Kübra cok sönük, sibel cok tutarsiz, derya ise sabit bi cizgide ilerliyor.
Merakla bekliyorum diger bölümleri, umarim reyting kurbani olmazlar.
Ellerine sağlık canım,Sibel karakterini ben sevemedim,dizi sitelerinde asıl ana kadın karakteri kübra diyorlar bakalım nasıl olacak.
Nedense ben kübrayı yakıştırdım.Sibel karakterini sevemedim bür türlü.evet onu bende okumustum, hatta kanal dnin sitesindede öyle geciyor sanirim. benim yigitin kübrayi gercekten seveceginden umudum yok.
sen kimi yakistiriyorsun peki?
Fragman nasıldı?Fragmani izledim, son kare cok fena :/
Fragman nasıldı?