- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bunu herkes biliyor, nette her önüne gelen yazıyor.dizinin ilk bölümünü izledik daha neden spoiler veriliyor, veriliyorsada neden gizlenmiyor?
tüm heycanim, merakim gitti. cok tesekkür ederim.
Saçlı çocuk hangisi emir mi?film güzele benziyor ama o saçlı çocuğu görmekten bıktım..hep tanıdık yüzler..diziden diziye atlıyorlar..buda beni diziden soğutuyor..şu yapımcılara sesleniyorum..birazda tanınmadık yüz koyun yaa ...
İlk bölümde çok sahneden sahneye geçiş oldu
bu kadar hızlı yaşanmamalıydı olaylar, daha ilk bölümde 2 kşi öldü,
2,5 saat sürdü dizi biraz da film tadında olmuş ama güneşi beklerkendeki gibi duyguyu veremediler
o tilbe saran muhteşem oynadı ona lafım yok kesinlikle. Şükrü de gerçekten iyiydi
kerem beklediğim performansta değildi
sanki konuk oyuncu gibi öylesine oynamış,bilemedim
umarım 2. bölümde toparlarlar.
üstelik o kadar reklama rağmen reytingde de 11.olmuşlar.
öyle çok reklam yaptılar ki artık komik olmaya başlamıştı.
Arka sokakları yayınlıyor sürekli. Şaka gibi cidden.Ben de bunu yazacaktım tam.
Daha bir bölümde olmayan kalmadı.
Çok hızlı gelişti herşey.
Birkaç bölüm sonra final yapabilir gibi.
KanalD bu sene dizilerine çok şans vermiyor sırada bekleyen çok yapım olduğu için.
Ben de bunu yazacaktım tam.
Daha bir bölümde olmayan kalmadı.
Çok hızlı gelişti herşey.
Birkaç bölüm sonra final yapabilir gibi.
KanalD bu sene dizilerine çok şans vermiyor sırada bekleyen çok yapım olduğu için.
Bütçe küçültmeye gitmişler,ama kurtlar vadisi rekor ücretle transfer edildi,arka sokaklarda bitmedi bi türlü.Arka sokakları yayınlıyor sürekli. Şaka gibi cidden.
Kereme güneşi beklerken rolü çok yapıştığı için başka projelerde başarılı olamıyor pek.
Arka sokakları yayınlıyor sürekli. Şaka gibi cidden.
Kereme güneşi beklerken rolü çok yapıştığı için başka projelerde başarılı olamıyor pek.
Zaten pek duyguyu veremedi Kerem bu dizide. Öylesine oynuyormuş gibi izlenim bıraktı bende.KanalD'nin arka sokaklar takıntısını çözemedim bir türlü.
Manasız bir dizi cidden.
Şeref Meselesi'nde çok daldan dala bir karakter olmuş.
Arka sokaklar dizi tarihinin en manasız dizilerinden bana göre.Bütçe küçültmeye gitmişler,ama kurtlar vadisi rekor ücretle transfer edildi,arka sokaklarda bitmedi bi türlü.![]()
şuan izlemiyorum.özett mi yoksa yeni bölüm mü?Başladı..Hadi bakalım neler olacak![]()
Özet şuan. 8.30da başlar yenisi.şuan izlemiyorum.özett mi yoksa yeni bölüm mü?
teşekkür ederim canım.Özet şuan. 8.30da başlar yenisi.
cok düsük ya, hayret...Totalde 12. Olmuş,ab de 3. Olmuş.