• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeref Meselesi Kanal D

dizinin ilk bölümünü izledik daha neden spoiler veriliyor, veriliyorsada neden gizlenmiyor?
tüm heycanim, merakim gitti. cok tesekkür ederim.

dizinin ilk bölümünü izledik daha neden spoiler veriliyor, veriliyorsada neden gizlenmiyor?
tüm heycanim, merakim gitti. cok tesekkür ederim.
Valla bunu herkes biliyor, nette her önüne gelen yazıyor.
Zaten dizi alıntı olduğu için italyan versiyonunda böyle olacagını yazmış millet
ama bunlar böyle yapar mı bilemiyoruz biz sadece o diziye göre söyledik.

film güzele benziyor ama o saçlı çocuğu görmekten bıktım..hep tanıdık yüzler..diziden diziye atlıyorlar..buda beni diziden soğutuyor..şu yapımcılara sesleniyorum..birazda tanınmadık yüz koyun yaa ...

film güzele benziyor ama o saçlı çocuğu görmekten bıktım..hep tanıdık yüzler..diziden diziye atlıyorlar..buda beni diziden soğutuyor..şu yapımcılara sesleniyorum..birazda tanınmadık yüz koyun yaa ...
Saçlı çocuk hangisi emir mi?

İlk bölümde çok sahneden sahneye geçiş oldu
bu kadar hızlı yaşanmamalıydı olaylar, daha ilk bölümde 2 kşi öldü,
2,5 saat sürdü dizi biraz da film tadında olmuş ama güneşi beklerkendeki gibi duyguyu veremediler
o tilbe saran muhteşem oynadı ona lafım yok kesinlikle. Şükrü de gerçekten iyiydi
kerem beklediğim performansta değildi
sanki konuk oyuncu gibi öylesine oynamış,bilemedim

umarım 2. bölümde toparlarlar.
üstelik o kadar reklama rağmen reytingde de 11.olmuşlar.
öyle çok reklam yaptılar ki artık komik olmaya başlamıştı.

Ben de bunu yazacaktım tam.
Daha bir bölümde olmayan kalmadı.
Çok hızlı gelişti herşey.
Birkaç bölüm sonra final yapabilir gibi.
KanalD bu sene dizilerine çok şans vermiyor sırada bekleyen çok yapım olduğu için.

KanalD bu sene dizilerine çok şans vermiyor sırada bekleyen çok yapım olduğu için.
Arka sokakları yayınlıyor sürekli. Şaka gibi cidden.

Kereme güneşi beklerken rolü çok yapıştığı için başka projelerde başarılı olamıyor pek.

Kereme güneşi beklerken rolü çok yapıştığı için başka projelerde başarılı olamıyor pek.
Bütçe küçültmeye gitmişler,ama kurtlar vadisi rekor ücretle transfer edildi,arka sokaklarda bitmedi bi türlü.:KK45::KK45:

KanalD'nin arka sokaklar takıntısını çözemedim bir türlü.
Manasız bir dizi cidden.
Şeref Meselesi'nde çok daldan dala bir karakter olmuş.

KanalD'nin arka sokaklar takıntısını çözemedim bir türlü.
Manasız bir dizi cidden.
Şeref Meselesi'nde çok daldan dala bir karakter olmuş.
Zaten pek duyguyu veremedi Kerem bu dizide. Öylesine oynuyormuş gibi izlenim bıraktı bende.
Neyse bakalım 2. bölüm değişir belki.

Başladı..Hadi bakalım neler olacak :D

konular biraz hızlı ilerlemiyor mu?

Emir ve Sibel ne ara Seni Seviyoruma geldi anlam veremedim, onun disinda Emire cok üzüldüm bu bölüm.
Kerem kötü mötü ama kizamiyorum, karizmasi buna izin vermiyor.
Olan kübraya olacak, yazik günah...

Emir ve Sibel ne ara sevgili oldu,konular çok çabuk ilerliyor,anneleri aklını kaybetti,yiğit desen artık karanlık dünyaya doğru adım atıyor olan kübraya olacak.

Totalde 12. Olmuş,ab de 3. Olmuş.

Back
X