şerefsiz babam

aysesu09

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
35
7
286
35
İstanbul
Babam annemi aldatıyor. Tam tamına 6 senedir nefret ediyorum bu adamdan keşke ölsem ama annemi bırakamam dün iyice küfür ettim anneme öyle mesajlar atmış ki görseniz inanamazsınız en son olarak ta anneanneme açmış eğer dedem duyarsa annemi alırlar bi dahada geri göndermezler 13 yaşındayım sadece 13 keşke benden büyük bir abim olsada şu adamı iyice vursa annem bunu duyduktan sonra babamı aradı babam iyi etmiş dedi bu adamı gebertmek istiyorum dün küfür ederken ses kaydımızı çekmiş bizi mahkemeye verirse (10 yaşındaki kardeşimle beraber)biteriz ama ben bırakmam onu etiği küfürleri çıkarırım hiç umrum değil
zaten benim babam hiç yoktuki herzaman bizi bırakır giderdi babası o çok küçükken öldüğü için babalığı en iyi kıyafetti en iyi kitabı almak sanıyor.
Annemin bir geçim kaynağı olsa bu pis adamın yanıda dururmu çokta borcumuz olmasa (bu borcum bir kısmı annemin üzerine bu yüzden boşansa bile borcu ödiyesse herşeyini alırlar bi biteriz)
ben napıcam?

canım yaşın daha o kadar küçük ki..inanamadım okuduklarıma..

annen aldattıgını biliyor ve bir şey yapmıyorsa bunun sebebi tek başına birşey yapamayacağını düşünmesidir..sen 13 yaşında isen annen gençtir daha ve çalışabilir..ilk iş bir iş bulmaya çalışşsın kendi ayakları üzerinde durmaya çalışsın..

sen de okulunla derslerinle ilgilen, ne kadar üzüldüm yaa :(

canım yaşın daha o kadar küçük ki..inanamadım okuduklarıma..

annen aldattıgını biliyor ve bir şey yapmıyorsa bunun sebebi tek başına birşey yapamayacağını düşünmesidir..sen 13 yaşında isen annen gençtir daha ve çalışabilir..ilk iş bir iş bulmaya çalışşsın kendi ayakları üzerinde durmaya çalışsın..

sen de okulunla derslerinle ilgilen, ne kadar üzüldüm yaa :(

annem 35 yaşında ve küçük bir kardeşim var ayrıca nerede çalışacak iş öyle kolay bulunmuyor ayrıca borç çok fazla onu ödiyemesse mavfoluruz

annem 35 yaşında ve küçük bir kardeşim var ayrıca nerede çalışacak iş öyle kolay bulunmuyor ayrıca borç çok fazla onu ödiyemesse mavfoluruz
tabi ki yarın başlasın demiyorum, ama bi bakmaya başlasınn.. bir yerden başlamak adına..

borç neden annenin üzerine?

boşanırlarsa borçlar da eşit bölünür sanırım..

annen bunu bildiği halde neden baştan tedbirini almamış..sanki aldatmayı annen değil de sen sorun ediyormuşsun gibi geliyor bana ..

tabi ki yarın başlasın demiyorum, ama bi bakmaya başlasınn.. bir yerden başlamak adına..

borç neden annenin üzerine?

boşanırlarsa borçlar da eşit bölünür sanırım..

annen bunu bildiği halde neden baştan tedbirini almamış..sanki aldatmayı annen değil de sen sorun ediyormuşsun gibi geliyor bana ..

annem bize belli etmemeye çalışıyor küçük kardeşim (galiba ve büyük ihtimalle otizm yani beyinsel bir hastalık bir kaç gün sonra doktora götürecekler ) babam annemden çok büyük babamında üzerine borç var babam hep işleri düzeltirim diye kredi çekti ama daha kötü oldu annede çok kötü bazenleri ağlıyor annem bizim büyümemizi bekliyor (belkide yanlış ediyor bilmiyorum)

şurada kendimi öldürsem ne güzel olucak

sacmalama lutfen herseyın bı caresı vardır anne ve babamızı kendımız seçemiyoruz malesefkı babanın hataları yuzunden canına kaıymak ne kadar dogru bı davranış sence?

sacmalama lutfen herseyın bı caresı vardır anne ve babamızı kendımız seçemiyoruz malesefkı babanın hataları yuzunden canına kaıymak ne kadar dogru bı davranış sence?

tamam belki doğru söyliyorsun ama tam 6 yaşımdan bu yaşıma kadar ki bu zamanlar babamın yanımda olması gerkeirken başka bir kadının yanında olması doğrumu bıktım artık bıktım

şurada kendimi öldürsem ne güzel olucak

Sen kendine zarar verdiğin zaman baban anneni aldatmayı bırakıcak mı?
Ya da herşey daha mı güzel olucak? Hiç sanmıyorum.
Annene üzüldüğün için konu açıyorsun ama sen kendine zarar verirsen annenin hali ne olur düşündün mü?

Yaşadıkların zor şeyler ama inan kimsenin hayatı dört dörtlük değil.
Bu durumda kolay değil ama yapman gereken tek şey derslerine odaklanmak.
Güzel bir geleceğin olsun istiyorsan bunu yapmalısın.

tamam belki doğru söyliyorsun ama tam 6 yaşımdan bu yaşıma kadar ki bu zamanlar babamın yanımda olması gerkeirken başka bir kadının yanında olması doğrumu bıktım artık bıktım

evet dogru degıl yerden göğe kadar hak verıyorum sana çevremde senın gıbı ornekler cok gordum cunku ama hayat bu ve ınankı hıcbırımıze kolay değil sen sadece hayatın zorluklarıyla cok kucuk yasta tanışmışsın lutfen dırayetlı ol senın ıcın ne yapabılırım nasıl bı akıl verebılırım tam olarak derdını acarsan daha cok yardımcı olurum sana...

dün küfür ederken ses kaydımızı çekmiş bizi mahkemeye verirse (10 yaşındaki kardeşimle beraber)biteriz ama ben bırakmam onu etiği küfürleri çıkarırım hiç umrum değil
Babanız sizi niye mahkemeye verecek? Küfür ettiğiniz için mi?
Ayrıca kişiler arasındaki konuşmaların izinsiz olarak kaydedilmesi, delil olması bir yana, suçtur.

Bu arada siz nerede yaşıyorsunuz?

Sen kendine zarar verdiğin zaman baban anneni aldatmayı bırakıcak mı?
Ya da herşey daha mı güzel olucak? Hiç sanmıyorum.
Annene üzüldüğün için konu açıyorsun ama sen kendine zarar verirsen annenin hali ne olur düşündün mü?

Yaşadıkların zor şeyler ama inan kimsenin hayatı dört dörtlük değil.
Bu durumda kolay değil ama yapman gereken tek şey derslerine odaklanmak.
Güzel bir geleceğin olsun istiyorsan bunu yapmalısın.

çok doğru diyorsun ancak artık dayanacak gücüm kalmadı hiç bir zaman Alllaha isyan etmedim ama çok üzgünüm annemi öyle görünce dayanmıyorum

evet dogru degıl yerden göğe kadar hak verıyorum sana çevremde senın gıbı ornekler cok gordum cunku ama hayat bu ve ınankı hıcbırımıze kolay değil sen sadece hayatın zorluklarıyla cok kucuk yasta tanışmışsın lutfen dırayetlı ol senın ıcın ne yapabılırım nasıl bı akıl verebılırım tam olarak derdını acarsan daha cok yardımcı olurum sana...

olay özetle şu:
babam annemi aldatıyor ve ben buna çok üzülüyorum kavgalarına dayanmıyorum her gün ağlıyorum o kadın anneme hakaret ettiği için dayanmadım ve bende ona hakaret ettim ve bu şahıs ses kaydımızı çektiği gerçekesiyle annem babamdan ayrılmassa bizi mahkemeye verecekmiş ayrıca bunu tüm ailemize anlatmış herkesin telefon numarasını nereden bulduğunu bilmiyorum ki eğer babamın telefonundan olsa bile herkesinkini alamaz çünkü herkez tam ismiyle yazılmış değil örneğin
anneanemler
x bey yazmış (dedemin ismi X olsun çünkü paylaşmak istemiyorum)
bu kadının derdi annemle babamın boşanması gerçi boşansalar bile aileden kimse onu kabul etmez şuanda kıskançlıktan başka hiçbirşey yapmıyor babam onunla 3 aydan beri görüşmüyorki bu onun kıskançlığını kat ve kat artmırmış durdumda

olay özetle şu:
babam annemi aldatıyor ve ben buna çok üzülüyorum kavgalarına dayanmıyorum her gün ağlıyorum o kadın anneme hakaret ettiği için dayanmadım ve bende ona hakaret ettim ve bu şahıs ses kaydımızı çektiği gerçekesiyle annem babamdan ayrılmassa bizi mahkemeye verecekmiş ayrıca bunu tüm ailemize anlatmış herkesin telefon numarasını nereden bulduğunu bilmiyorum ki eğer babamın telefonundan olsa bile herkesinkini alamaz çünkü herkez tam ismiyle yazılmış değil örneğin
anneanemler
x bey yazmış (dedemin ismi X olsun çünkü paylaşmak istemiyorum)
bu kadının derdi annemle babamın boşanması gerçi boşansalar bile aileden kimse onu kabul etmez şuanda kıskançlıktan başka hiçbirşey yapmıyor babam onunla 3 aydan beri görüşmüyorki bu onun kıskançlığını kat ve kat artmırmış durdumda

bıkere onun elınde ses kaydı olması sızın ıcın bısey ıfade etmez mahkemeye gitse bıle bişey yapamaz çünkü evli erkekle beraber olmakta suçtur diye bılıyorum ben bu yuzden korkma
babanın tavrı nasıl pekı hala o kadına gıtmekte kararlımı?
madem oyle annenı bosanması ıcın ıkna et kendını ve kardeşini öne sür kendını düşünmüyosan bizi düşün de boşansınlar annen boşansa deden size sahıp çıkmazmı?

Önce bir sakin ol canım. Sakince anlat bir şeyleri.

baban anneni 6 senedir aldatıyor.

Annen 6 senedir bunu biliyor da neden susuyor canım? annen babanın borçlarını ödemek zorunda değil. Dedem duyarsa annemi alır bir daha da göndermez diyorsun. O zaman sanırım dedenin duyması en mantıklı olan öyle değil mi? Yapacağın iş belli meseleyi dedene duyuracaksın. Ayrıca baban her çocuk için ayrı ayrı ve de annen için nafaka+tazminat ödemek zorunda.

Küçük kardeşimde otizmden şüpheleniyoruz dediğine göre bebek olduğunu düşünüyorum. Bir de 10 yaşında kardeşim var dedin. Toplam 3 kardeş misiniz? annen aldatıldığını bile bile neden o bebeği yaptı ? Tamam baban çok hatalı. Ama belli ki karşılıklı sorunlar var ve senin buna dahil olman babana bu kadar düşman kesilmen başlı başına hata. Senin bunlardan haberin olmadan çoktan boşanma gerçekleşmiş olmalıydı.

Baban seni ve kardeşini mahkemeye falan veremez. Verirse ona sormazlar mı çocuğun sana neden küfür ediyor diye. Ne diyecek peki? Siz mahvolmazsınız , kendisi mahvolur esas. Keşke mahkemeye başvursa. Babanın malı mülkü var mı bilmiyorum ama aldatıldığını ispatlarsa annen her şeyini alabilir. Meseleleri kavgayla küfürle değil, sakince mantık çerçevesinde çözmeye çalışın.

13 yaşındaki kızdan belki yaşının gerektiğirdiğinden daha çok beklentiye girdim şu an biliyorum. Ama annene boşanma konusunda cesaret ver. Dedene de çıtlat durumu eğer bir şey yapacaksa.

Babanız sizi niye mahkemeye verecek? Küfür ettiğiniz için mi?
Ayrıca kişiler arasındaki konuşmaların izinsiz olarak kaydedilmesi, delil olması bir yana, suçtur.

Bu arada siz nerede yaşıyorsunuz?

hayır babam değil o şahıs verecekmiş tabi annem babamdan ayrılırsa yani boşanırsa vermiyecekmiş verdiğiniz bilgiden( kişiler arasındaki konuşmaların izinsiz olarak kaydedilmesi, delil olması bir yana, suçtur. çok işime yarıyacak )dolayı çok teşekür ederim tüm ablalarıma çok teşekür ediyorum biraz olsun rahatladım (abla dememin sebebi hepiniz benden büyüksünüz ... galiba :D)

bıkere onun elınde ses kaydı olması sızın ıcın bısey ıfade etmez mahkemeye gitse bıle bişey yapamaz çünkü evli erkekle beraber olmakta suçtur diye bılıyorum ben bu yuzden korkma
Değil. Zina suç olmaktan çıkarıldı.

Back
X