Babam annemi aldatıyor. Tam tamına 6 senedir nefret ediyorum bu adamdan keşke ölsem ama annemi bırakamam dün iyice küfür ettim anneme öyle mesajlar atmış ki görseniz inanamazsınız en son olarak ta anneanneme açmış eğer dedem duyarsa annemi alırlar bi dahada geri göndermezler 13 yaşındayım sadece 13 keşke benden büyük bir abim olsada şu adamı iyice vursa annem bunu duyduktan sonra babamı aradı babam iyi etmiş dedi bu adamı gebertmek istiyorum dün küfür ederken ses kaydımızı çekmiş bizi mahkemeye verirse (10 yaşındaki kardeşimle beraber)biteriz ama ben bırakmam onu etiği küfürleri çıkarırım hiç umrum değil
zaten benim babam hiç yoktuki herzaman bizi bırakır giderdi babası o çok küçükken öldüğü için babalığı en iyi kıyafetti en iyi kitabı almak sanıyor.
Annemin bir geçim kaynağı olsa bu pis adamın yanıda dururmu çokta borcumuz olmasa (bu borcum bir kısmı annemin üzerine bu yüzden boşansa bile borcu ödiyesse herşeyini alırlar bi biteriz)
ben napıcam?
zaten benim babam hiç yoktuki herzaman bizi bırakır giderdi babası o çok küçükken öldüğü için babalığı en iyi kıyafetti en iyi kitabı almak sanıyor.
Annemin bir geçim kaynağı olsa bu pis adamın yanıda dururmu çokta borcumuz olmasa (bu borcum bir kısmı annemin üzerine bu yüzden boşansa bile borcu ödiyesse herşeyini alırlar bi biteriz)
ben napıcam?