Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sanane kuzum.- rep verince eline ne geçti acaba.kimseye ahlak dersi verdiğim yok kendine gelayrıca bu mesajımın nerisinden anladın ahlak dersini.de de bende anlayayım
sanane kuzum.- rep verince eline ne geçti acaba.kimseye ahlak dersi verdiğim yok kendine gelayrıca bu mesajımın nerisinden anladın ahlak dersini.de de bende anlayayım
bazı insanlar şerefsiz payesini dibine kadar hakeder. kızın yazdıklarını okuyupta nasıl "babaya şerefsiz " diyebiliyosun. şerefsize şerefsiz denir; sizin orda farklı bişey deniyosa söyle de bilelim
bazı insanlar şerefsiz payesini dibine kadar hakeder. kızın yazdıklarını okuyupta nasıl "babaya şerefsiz " diyebiliyosun. şerefsize şerefsiz denir; sizin orda farklı bişey deniyosa söyle de bilelim
analar babalar çok kutsaldır elbette ama her doğuran ana olamadığı gibi her doğurtturanda baba olamaz. o maya o hamur yoktur bazılarında. okudun kızın babasının yaptıklarını. onun dışında öz evladına sapıklık yapanlar, karısını çocuklarının önünde sürekli dövenler, aldatanlar, çocuğunu okutmayanlar, para için satanlar vs. tonla çeşit çeşit insancık var baba sıfatı altında. şimdi bunlar şerefsiz değilde ne?
hem unutmayalım, bir evlar üstelik 13 yaşındaki bi sabi babasına şerefsiz demişse, diyene değil dedirtene bakmak lazım.
zaten annemde boşanmayı düşünmmeye başladı ayrıca babama değil o kadın anneme hakaret etiği için o kadına hakeret ettik okdaından da tazminat alabilirmiyiz? ayrıca 4 kardeşiz ben benden küçük erkek kardeşim 6 yaşında bir kız kardeşim(annemle babam kavga ederken sırf o duymasın diye neler yapıyorum bi bilseniz ) ve en son olarak biir erkek kardeşim daha var
Senin hem anneni hem babanı pataklamak lazım aslında.
13 yaşındasın daha ve annenle babanın problemlerinin tamda içindesin?
Neden?
Sen daha oyun çocuğusun,babnın sevgilisine hakaret etmek,küfür etmek sana mı kaldı yavrucum?
Kim anlattı hem 6 yıldır babanın sevgilisi olduğunu?
Lütfen sen takma kafana.
Anne babaların düşünmesi gereken şeyleri çocuklar düşünmezler.
Sen derslerine bakacaksın,anneni bu siteye üye yap ve onunla konuşalım yapması gerekenleri.
canım ablam benim, benim derdim borç falan değil annem bize yansıtmamak için elinden geleni yapıyor ancak kadın bizm telefonlarımızı arıyor masaj atıyor annem bu durmda ne yapabilrki?
bak canım şimdi savcılığa gidip kadının sapık olduğuna dair suç duyurusunda bulunuyorsunuz daha sonra annenize attığı mesajları şantajları ve hakaretlerden dolayı dava açıyorsunuz kardeşin 7 yaşından daha küçükse işiniz kolaylaşır kardeşinizi ve sizi tehdit ettiğini şantaj uyguladığını söylüyosunuz savcı bunun içinde dava başlatır kadının ailede düzen ve huzuru bozduğunu idda ediyorsunuz annenize ve size pskolojik baskı uyguladığını idda ediyorsunuz daha sonra işte atıyoruz sözleriyle sizi taciz ettiyse bunuda söylüyorsunuz hakimden kayıtları dinlemesini istiyorsunuz + bu kadının sizin haberleşme özgürlüğünüzü istismar ettiğini söylüyorsunuz bunların yanında hapis cezası + para cezası istiyorsunuz bu kadının size yaklaşmamasını istiyosunuz meşale 50-100 metre filan bu arda haytım allah kardeşine annene ysana yardımcı olsun bu arda babanla annen boşanırsa kadın sığın ma evleri var artık bir sürü kooperatif işletme var sen kafanı bunları takma + siz reşit değilsiniz ve kardeşinizin ettiği küfürlerin hiç bir suçu yok tahminiyen bir pskologla konuşur bu durumu halledersiniz ALLAH BABANIZ (TABİ LAFTA BBA ) GİBİLERİ ISLAH ETSİN o kadın gibilere zaten söylicek lafım yok rabbim verrir cezasını allah seni hep iyilerle beraber kılsın başka zorluk göstermesin untma dertler tamemen geçince hiç görmemiş gibi olursun ondan dolayı sadece geçmesini bekle
cok kötü seyler de yasasak her günümüz aynida olsa sonucta günler birbirini izliyor ve geciyor. suan elinden gelen ne olabilir bi düsün?
sana annenin kardesinin ihtiyaci var. anladigim kadariyla yasinin cok ustunde bir olgunluktasin. sen derslerine saril zekani ilerlet ki ilerde güzel bir is bulasin. simdilik elinden gelenin en iyisi bu bence. nasilsa ne sartta olursan ol zamani durduramazsin o aktikca sen büyüyeceksin o zaman elinden cok daha fazlasi gelecek. inan annene bir gülümsemen yeter simdilik sakin onlari sensiz birakma