Doğuma Hazırlık Seren ismi..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
merhaba kizlar, Allaha sukurler olsunki bir kiz cocugum oluyor.
Ben Seren ismini cok begeniyorum ama etrafimda kimse begenmiyor.
Butun formu okudum benim cook cok bayildim bir isme de rastlamadim. Siz ne dusunuyorsunuz Seren hakkinda? Ve degisik baska isimler biliyorsaniz yazarmisinizz

Esimde begenmedi hic, ama bana birakiyor ama baska icime sinen hicc bir isim yok kac zamandir ariyorum cunku erkek olsaydi isim hazirdi o yuZden kiz olrsa diye hep kiz isimlerine yogunlastim ama yokk bulamadim

zor canım ya isim konusu gerçekten benimki erkek, kızım olsaydı ela koymak istiyordum ama nasip değilmiş :)

Ben çok beğenirim.. İlkokul arkadaşımın ismiydi.. Çok şirin dünya tatlısı bir kızdı.. Seren deyince öyle sevimli kız olur inş diye düşündüm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Hayirlisiyla kucagiiniza alin insaAllah.. Seren ismini ben de hic begenmiyorum. Anlami nedir onu da bilmiyorum. Anlamina cok dikkat edin koyacaginiz isimde. Icinize de siniyorsa gerisi cok da onemli degil..
Benim onerebilecegim isimler;
Sare, Asya, Şura, Elif..

Seren beğenmediğim bir isim sermek eylemi geliyor çünkü bu ismi duyunca aklıma
anlamının gemi direği olduğunu öğrenincede hiç sevmemiştim

Seray ismini daha çok severim her zaman. Bizim sınıfta hem derslerinde başarılı hem de güzel bir kızın adıydı aynı zamanda.

Bunun dışında size fikir olması için beğendiğim diğer isimleri yazayım
Asya, Alara, Damla , Defne, Beste, Nağme, Nehir , Melisa :nazar:

X