ben diyet listelerini uygulayamıyorum.şu patates diyetini yapayım dedim 2 gün.
onuda saptırdım .beceremedim yine.başka şeyler yedim baksanıza yanında.
aslında en güzeli herşeyden az yemek.
karnını doyurup,gözünü doyurmamak .iş burada bence.
işte buna kesinlikle katılıyorum serenaycım burda bi çok arkadaşın diyet günlükleri var onları incelersen bazı menülerden esinlenip kendine menü oluşturursn..öylesi daha sağlıklı olur..başarılar diliyorum
bence patates diyeti bilmemne diyeti yapma .. herşeyden gerektiği kadar ye . eğer birden vucuduna yüklenirsen tamam belki kilo verirsin ama hem sağlıgından olursun hemde verdiğin kilolar 2 katı olarak geri gelir diye düşünüyorum ben
14 NİSAN ÇARŞAMBA (KİLO 72,5) merakımdan çekildim,hergün çekilmeyeceğim artık
SABAH : 1 elma
2 fincan nescafe,1 bardak siyah çay,1 fincan yeşilçay içtim öğleye kadar(tatlandırıcılı hepside)
ÖĞLE : 1 patates haşlaması , 1 yumurta (az zeytinyağlı,karabiberli)
1 fincan nescafe içtim
canım ya hayırlı olsun inşallah ulaşırsın hedefine ,bende 84 kilo biri olrak p.tesisden beri diyetteyim ve spora gidiyorum 2 saat hergün ..ama ordaki hocamın sölediklerini sana yazmadan geçemiycem az ama aklında olsun diye :)
1:makarna ve benzeri ürünlerle yoğurdu birleştirme kesinlikle.
2:gece yatarken 1 bardak ılık suya 1 kaşık elma sirkesi iç (15 gün ) sonra bitince hergece yatarken yağsız süt veya yoğurt ye ..ama ilk 15 gün elma sirkeli su
3: sabah ilk uyandığında 2 kaşık yağsız yoğurt içine 1 kaşık dövülmüş keten tohumu üstüne 2 bardak su iç sonra kahvaltı yap.
4:günde 1,5- 2 lt su iç ama içine limon sıkarak iç
5:her yemekten sonra 2 yemek kaşığı limon sık iç.
bunlar benden nacizhane tavsiyeler ..sağlıkla zayıfla inşallah öpüyorum canımopuyorumnanaktan
haklısın herkesin metobolizması farklı canım...ama yoğurdu kesinlikle yeme demiyorum he sakın yanlış anlama aksine yoğurdun yağ yakıcı özelliğinden mümkün olduğunca bol yiyerek yararlanıyorum .. sadece yoğurttaki protein makarnadaki karbonhidratla birleşince iyi olmuyor demek istedim..herkes bişi sölüyor işte ..umarım sağlıkla bir an evvel zayıflarsın kocaman sevgiler canım
Serenay kolay gelsin, başarılar diliyorum diyetinde.
sabahları aç karnına bir bardak elma sirkeli ve ballı sıcak su işe yarıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?