Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, Bebek'te sabah yürüyüşü yaptı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://t24.com.tr/haber/serenay-sarikaya-ve-kerem-bursin-bebekte-sabah-yuruyusu-yapti,305414
İlk kez set dışında profesyonel gazetecilere görüntü veren ikili, objektiflere gülümsedi
page_serenay-sarikaya-ve-kerem-bursin-bebekte-sabah-yuruyusu-yapti_548276802.jpg

Bir reklam kampanyasında buluşup aşk yaşamaya başlayanKerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya, önceki sabah Bebek’te yürüyüş yaptı.

İlk kez set dışında bu kadar net görüntü veren ikili, objektiflere gülümsedi.

İki isim daha önce Ayvalık tatili dönüşü Edremit Havalimanı’nda, ardından Bebeköy MAC’in içindeki kafede hayranlarının cep telefonlarına takılmıştı.

Hürriyet Kelebek'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, Bürsin ve Sarıkaya, gülerek çekim yapılmasına izin verse de beraberlikleri hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı.

Ailesi halen Amerika-Teksas’ta yaşayan Kerem Bürsin Texas baskılı bir tişört giyerken, Sarıkaya’nın tercihi ise Hollywood yazılı bir üst oldu.

20150807084522_30725970.jpg

onu bunu bılmem,kızın fiziğine avrupai havasına geliyor bu adamlar,diğerleri aynı fabrıkdan gibi değil,doğal,ya tabıkı estetiklerı vardır,ama itici değil,ve güzel gülüyor,kendını prenses zannettiği için öle yaşıyor,ve adamlar buna tav,ben beğenıyorum kızı,ama keremın medya balonu olduğunu düşünüyorum

kız yengeç öle dğeildir,bence onun yukselenınde bır sey vardır,ayrıca daldan dala diye düşünmüyorum,bizdede öle ımkanlar,ortamlar olsa,birinden ayrılınca hemen diğerini kolay bulcağımız,emın ol öle oluruz
ben simdide öyleyim :KK70: imkanla alakası yok bence bunun dısarıdan begeniyle alakalı bu tur begenmeler hoslantılar cabuk iliskiyle tez ayrılıgı getiriyor orasıda ayrı

Geçen gün bir restaurantta yan masamızda oturuyorlardı tesadüfe bak,Serenay'ın konuşmaları o kadar gereksiz ki bir ara çocuk sıkılıp uzaklara daldı sanki,bence ilişkileri o yüzden yürümüyor bu kızın,erkekler katlanamıyor:KK43:

X