Serenay'ın Diyet Günlüğü

Merhaba Seranay.30 seninde günlüğün hayırlı olsun ,bana ilk yazan sendin bakalım haziran sonunda ne kadar kilo kaymetmiş olucaz.Nasıl bi gelişme varmı kilonda sen daha erken başlamışsın,bu arada geçmiş olsun hastaymışsın galiba.Ben daha yeni başladım pazartesi sporada başlıcam evde yapıcam.Bu arada birbirimizin kilolarını takip edelim malum 72 kiloyuz,kısa zamanda 6.. lı rakamları görmek dileğiyle.

Merhaba Seranay.30 seninde günlüğün hayırlı olsun ,bana ilk yazan sendin bakalım haziran sonunda ne kadar kilo kaymetmiş olucaz.Nasıl bi gelişme varmı kilonda sen daha erken başlamışsın,bu arada geçmiş olsun hastaymışsın galiba.Ben daha yeni başladım pazartesi sporada başlıcam evde yapıcam.Bu arada birbirimizin kilolarını takip edelim malum 72 kiloyuz,kısa zamanda 6.. lı rakamları görmek dileğiyle.

merhaba canım,
teşekkür ederim.ben kaç aydır dikkat etmeye çalışıyorum.2 ver 2 al yapıp duruyorum.şuanda 71,5 kiloyum.
öksürüğüm geçti allaha şükür.sigarayı bıraktım kilo almıyayımda inşallah veririm.bende akşamları bazen yürüyüş yapıyorum.tek sporum bu işte.6 lı rakamları görmeyi bende çok istiyorum.geçen haftalarda bi gördüm birdaha göremedim.geri aldım kiloyu hemen.inşallah görürüz şu 6 lı rakamları.görüşürüz canım.

serenay nasılsın cnm..nasıl gidiyor..sigarasızlığa alışabildinmi.diyet yapabiliyormusun???[/B]

[B]serenay noldu canım neden cevap yazmıyosun..bişeymi oldu herşey yolundamı..kızzz cevap yaz yoksa kriz geçirecem heee:47::47:[/B]

Son düzenleme:
Back
X