- 20 Temmuz 2017
- 23
- 2
- 6
- 37
- Konu Sahibi kizannesi87
-
@pbscKiz kardesim 32 yasinda downlu. İnanin her isini kendi goruyor. Maas sliyorlar emekli sandigiba bagli ve anne de aylik bakim parasi aliyor. İlgi alaka sevgi sevkat onlarin enn sevdigi. Bizim goz bebegimiz adi damla. Yalniz su var gecen bir arkadsdim amniyoda bile downlu cikti. Dogum yapti hazirladi kendini oglu normal dogdu bir yasina girdi turp gibi maymun. Yani Rabbimin sinavi olabilir. Tevekkulu birakmayin elden.
Fotoğraflarını görüp beğenmeyle olmaz ki bu. İşin içinde olmayan anlayamaz. Rabbim kimsenin başına vermesin. Çok zor bir durum olsa gerek, hele o aldırıp aldırmamanın ikileminde kalmak. Benim dayım down sendromlu. Anneannem hergün kendisinden önce o ölsün diye dua ediyor. @kizannesi87 amniyosentez yaptırarak kesinleştirilmesi gerekiyor, Allahtan ümit kesilmez umarım yaptırdığın o test hatalı çıkar ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.
Tarama testim kötü sonuç verdiği için genetik test olan serenity yaptırdım. Çok şükür ki yaptırdığım yerde bir Geneteik Uzmanı var ve beni bu yolda yalnız bırakmayacakCiddi misin ? Cok guzel birşey bu daha 1 saat önce instagramda down sendromlu bebislerin fotoğraflarına bakıp begeniyodum neden bilmiyorum ama sizin adınıza mutlu oldum. Tabi 3 ve 4lu tarama testini de yaptırın yanılma payı var gibi ama ole bişey varsa da hayırlısı olsun demek istiyorum sağ saglim alın kucaginiza
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim .Yaptırdığım test amniyosentezden oluşabilecek zararları tehlikeleri bertaraf etmek için zaten. Akın SEvinç Hocam sayesinde bunu başaracağıma inanıyorumFotoğraflarını görüp beğenmeyle olmaz ki bu. İşin içinde olmayan anlayamaz. Rabbim kimsenin başına vermesin. Çok zor bir durum olsa gerek, hele o aldırıp aldırmamanın ikileminde kalmak. Benim dayım down sendromlu. Anneannem hergün kendisinden önce o ölsün diye dua ediyor. @kizannesi87 amniyosentez yaptırarak kesinleştirilmesi gerekiyor, Allahtan ümit kesilmez umarım yaptırdığın o test hatalı çıkar ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.
çok sağolunİnilh o test yanılır ve bebeğin sağlıklıdır. Ama değilse bile rabbim Şen'inle olsun. Cennet anaların ayakları altındaysa eğer o bebek dünyadaki cennetin ahiretteki cennet kapın olsun. Rabbim içini ferahlatsın yavruna sağlıkla kavuş inş
aldırmayı düşünmüyorum ki zaten sadece ona daha iyi bir hayat sunmak amacımAnne olamayan bir suru kadin var. Allah size bi melek vermis bence aldirmayi dusunmeyin. Eger ozel bir bebegin annesi olmak varsa kaderde razi gelin belki de testler yaniliyordur. Ikili test yapildigina gore buyumus bebek nasil kiycaksiniz. Bu sonucu ogrenmemis gibi devam edin hayatiniza. Iki bebek kaybettim herseyine raziydim ama yasatamadim. Allah gonlunuze gore versin insallah..
Ben dünyaya gelmesinden yanayım eşimle ve doktorumla birlikte bu zorlu yolu aşabileceğimize inanıyorum bana çok destek veriyorlar.Bu durumda ne denir bilmem. Ablamin 3. Bebegi down sendromlu, cok ozel ve kutsal cocuklar oluyorlar ama hayat epey zor oluyor anne baba icin maddi manevi bunlara hazirlikli olmalisin.
sen ne dusunuyosun ondan bahset biraz
Acikcasi tahmin ettim ve takdir ettim. Ama aldirmayi dusunuyorsan diye sana farkinda olmadan vicdan yapacagin bir cumle kurar miyim diye sormak istedim once.Ben dünyaya gelmesinden yanayım eşimle ve doktorumla birlikte bu zorlu yolu aşabileceğimize inanıyorum bana çok destek veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?