Serephone ile ikiz ve üçüzlere hamile kalanlar varmı
Kızlar serephone de 2.kutuya başladım.ilkinde 2 yumurtam çatlamıştı tutmadı şimdik doktorum tekrar verdi bakalım işallah hayırlısı olur ..çoğul gebelik yaşayan varmı bu ilacı kullanıp
Başlığa geçmen için söylemedim arkadaşım yanlış anlama
orda bu şekilde hamile kalan birçok kişiyi okuyabilirsin
Klomen türevi ilaçlarda bazen 2den fazla yumurta oluşabiliorken ,bazen de sadece bir adet olgun yumurta gelişebiliyor.
kısmet işi tabi ki benim de 3 yumurtam gelişmişti ve üçü de döllenmişti ,sadece ikisi yola devam etti ve ikiz kızlarım geldi :)
Darısı isteyen herkese sonuçta bu iş çok zorlu bir süreç,yaşadıkça daha iyi anlarsın :)
başlığa geçmen için söylemedim arkadaşım yanlış anlama
orda bu şekilde hamile kalan birçok kişiyi okuyabilirsin
klomen türevi ilaçlarda bazen 2den fazla yumurta oluşabiliorken ,bazen de sadece bir adet olgun yumurta gelişebiliyor.
Kısmet işi tabi ki benim de 3 yumurtam gelişmişti ve üçü de döllenmişti ,sadece ikisi yola devam etti ve ikiz kızlarım geldi :)
darısı isteyen herkese sonuçta bu iş çok zorlu bir süreç,yaşadıkça daha iyi anlarsın :)
canım arkadaşım yok yanlış anlamadım haklısın o maşallah sana 3 yumurtamı allah banada nasip etsin işallah en kısa zamanda yaşarım bu duyguyu saol arkadaşım