• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serephone kullananlar burda toplanalım

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır bebiş istiyoruz geçen ay 8 tüp kan vermiştim bebeiş olmasına engel teşkil eden nedenlere yönelik testler yapılmıştı, bugün sonuçlarımı gösterdim doktoruma , yumurtlama olmadığını söyledi progesteron 5 çıkmış serephone verdi 1.ay 1 doz 2.ay 2 doz 3.ay 3 doz dedi olmazsa gel aşılama yapcaz dedi,bu ilacı kullanmış hamile kalmış ya da benim gibi yeni kullanacak arkadaşlara ışık olmak için lütfen deneyimlerinizi paylaşın!!
Bu arada takip falan ,çatlatma iğnesi vermedi direk 3 ay kullan bu dozlarda işe yaramazsa gel aşılama yapalım dedi,kafama tak?ıldı çatlatma iğnesi yumurta takibi yapması gerekmez miydi
bana bu ialcın eksileri neler olur ?

3 aydır gebelik tedavisi görüyorum ilk ay progestan verdi ve adet bitiminden 3 gün sonra pregnyl diye yumurta catlatıcı iğne yapti ikinci ay yine progestan ve serephone verdi yine iğne ve 3.ay baska bi verdi ve bugun iğnemi yaptırdım. benmi çok aceleciyim bilmiyorum ama 3 aydır bi çok hap kullandım sıkıldım yoruldum artık. ilk günden beride folibol diaformin ve ecopirin e decam ediyorum ve 10 gün aralıklarla her kontrıolumde farklı bi hap daha veriyo. bu arada 3 aydır devit-3 üde hiç bırakmadım

kimse bu ilacı kullanmıyor mu kızlar
merak ettiğim bu ilacı kullanıp takibe gidenler yumurtanız kaçıncı gün ne kadar büyüklükteydi?
bende bu ay kullandım ama ne takip ne çatlatma iğnesi bişey demedi doktor,3 ay dozu arttırarak kullan hamile kalamzsan gel dedi hsg için.

Ben bu ay kullandim.. bende bi etkisi olmadi.. bundan oncede 2 ay klomen kullanmistim.. onumuzdeki ay igneye gecicez.. bunyeden bunyeye degisir insallah sende ise yarar..

Back
X