• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serephone ve kist oluşumu

teacher38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
12
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar, bu ay ilk defa serephone kullandım, dr 13. günü gel bakalım dedi, bugün gittim ve kist oluştuğunu söyledi. 1-2 ay vereceksin dedi doğum kontrol hapı kullanarak.:(
doğum kontrol hapı kullanmadan bu kist kaybolur mu? adet gecikmesi yapar mı?
deneyimli olan veya bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa fikirlerini söylerlerse sevinirm. şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım çok geç oldu cevap için ama ben yenilerde bu ilacı kullandım belki bizden sonra kullanıcaklara faydası olur. Serephoneyi adetin 5. gününden başlamak üzere günde 1 tablet olarak 5 gün boyunca kullandım. İlk başladığım gün diş etlerimde kızarıklık ,şişme ve ağrı oldu. Diş doktoruna gittiğimde hormonlara etki eden bir ilaç olduğundan dişlerindeki olağan durumu aktive etmiş olabilir dedi. 2. olarak 5 günlük adet gecikmesi yaşadım. 3. olarak 21. günden itibaren çok ciddi ağrılarım regli sancılarım oldu en son günde zirve yaptı ve adet kanamasında da doku parçaları geldi ve son olarak adetin3. günü gittiğimde doktor kist oluşmuş dedi fakat bu kaybolacak endişe etme dedi. Yani bende ciddi yan etkiler oluşturdu bunları doktorada belirttim oda bundan sonraki ayı boş geçirelim sonrasın da iğne tedavisine başlarız dedi.
Ben de oluşan yan etkiler belkide benim rahatsızlığım dolayısıylaydı çünkü benim tüplerde sorun var yumurtlamada sorun yok gözüküyor verilen bu ilaç çok fazla yumurta oluşumuna sebep olduğundan belkide böyle olmuştur.

Back