- Konu Sahibi sergungunser
-
lily teşekkür ederim.
Çok sevindim ilgilendiğin için...
yazıcam inşallah ne yiyip ne içtiğimi,
ama katılabileceğim bir yarışma grubu da arıyorum,
aynen yaaaaa herkes 165in üzeriAramıza hoşgeldin canım, bende 154 boyundayım. Anam burdakı herkes 168-172
Yarışmalar hakkında bir fikrim yok bana çok karışık geldi. Yanı karısık derken konular çok uzamıs gıtmış. :) umarım istediğn kg ya ulaşırsın canım.
kız naptın sen? dur kızı ilk günden sık boğaz etmeeeevte günaydın canım, hemen alalım menuyu. saabah ne yendi? aralar,ogle ve akşam için planlar nedir?
aynen yaaaaa herkes 165in üzeri
bu arada ben de 155cm, memnun oldum
kız naptın sen? dur kızı ilk günden sık boğaz etme
başlamadan kaçar Allah korusun
şu an koptummmmmmmahahaha bende memnun oldum tatlım :)
ahahahhaa kaçmaz kaçmaz, hele ilk günden sıkıcan kii, baştan salmasın, sonra bızım gıbı arada salcak zaten tatlım.
selam kızlar, kusura bakmayın, i yerinde yoğunluktan giremedim eve geldiğimde de baktım ki internet yok,
turk telekomu ara vs derken bugün geldiler ki meğerse telekomda sorun yokmuş, sorun benim küçük sıpadaymış. Telefonun kablosunu koparmış.
Hemen yazayım ne yedim ne ettim:
Sabah :
2 adet haşlanmış yumurta (1 er saat ara ile)
1 kibrit kutusu kadar peynir
5-10 adet arası siyah zeytin ve yeşil zeytin
2 parça salatalık, 2 parça domates
minik 1 kutu tereyğı ve bal
Ara:
1 avuç karışık kuru yemiş (incir, ceviz, badem, kuru üzüm)
Öğlen:
Fırında somon
3-4 dilim patates
Ara:
2 adet galeta
Akşam:
1 porsiyon Zeytinyağlı taze fasülye
Ara:
1 bardak chai tea latte
gün boyunca da 4 veya 5 bardak su...
sıkın sıkın bişi olmaz, elimden geldiğince aktif olmaya çalışıcam :) İlgi ve alakanız için teşekkür ederim bu arada :))
bu arada kendimi taktir edicem:
akşam yemeğinde taze fasülye istedim yaprak sarma getirdiler yanlışlıkla iade ettim
sinemaya gittik ve en sevdiğim şey olan mısırı aldırmadım
sinema çıkışı eşim künefe yemeye gidelim dedi , cık dedim...
bi de sinema çıkışı Chai tea latteyi içmesem iyiydi ama, olsun, kış günü ii gelir ile vicdanımı rahatlatayım :))
bu kararında dimdik durup tüm olumsuz yiyeceklere hayır dediğin için tebrikler
ama hani spor????????? göremedim de????
cnm birkaç şey diyeceğim ama üzülmece darılmaca yok!!!!
sabah birer saat arayla yumurta yenmiş bir de peynir ekstra olmuş 2 yumurta olunca
zeytinin de porsiyon ölçüsü 5tir 5 adet zeytin=1 tatlı kaşığı yağ porsiyonu olarak kabul edilir
tereyağı da yemişsin yağ haddini biraz aşmışsın gibi geldi bana
bir de salatayı birer parça yerine çokça ye ki hem sabah ihtiyacın olan C vitamini almış ol hem de yediklerin midene çok fazla yüklenmesin
1.ara güzel
öğlen harikahem de somon yemişsin ben yemedim hiç ama vücut için gerekli esansiyel yağları içeriyormuş çok sağlıklıymış diye duymuştum bir uzmandan
arada yediğin galeta minik grisini mi yoksa bildiğimiz sopa gibi büyüklerden mi? 4 grisini (minik galeta)=1 galeta(uzunlardan)
bu da eşittir 1dl ekmek, dikkat!!!!
akşamın da güzelmiş ama keşke yanında yoğurt salata vs yeseymişsin
toplamda 4-5 bardak su çok az en az 8 bardak yani yaklaşık 1,5lt içmen gerekir vücudun suya ihtiyacı var
son içtiğini de aradan sayman hoşuma gitti meyve de yiyebilirdin aklında bulunsun
afiyet olsun
sevgiler
yorumlarıma kötü gözle bakma olur mu? niyetim kırmak değil elbette yeni başladın yardımcı olmaya çalışıyorumyaaa daha yeni başladım ama ya(
Sağolasın daha dikkatli olcam bugün,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?