Serhat Tuncer burun ameliyatları hakkında bilgi

bidibidibudu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
29
2
86
İstanbul
Arkadaşlar, Burun ameliyatı olmam gerekiyor ve iyi bir doktor bulmak istiyorum. Serhat bey ile görüştüm fakat yetersiz geldi. Ameliyat olanlar varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

Ben de serhat Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum henüz görüşemedim kendisiyle ama:) Ne açıdan yetersiz geldi arkadaşım

Ben de serhat Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum henüz görüşemedim kendisiyle ama:) Ne açıdan yetersiz geldi arkadaşım

Daha önce serhat bey'in ameliyat ettiği bi arkadaşımızla gittim. Kızın burnu çok güzel ama önceki halini göstermediği için nasıl bir sonuç alınmış bilemedim. Serhat bey de sorulan sorulara net cevaplar vermiyor. İlgisiz gördüm biraz. Daha önceki yapmış olduğu ameliyatlar için resim göstermedi yani ben konuşursam konuştu, konuşmazsam ölece oturdu kaydirigubbakcemile3

merhaba,geçen martta bende deviasyon+estetik ameliyatı oldum,ama benim doktorum her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı,ne istediğmi ne istemediğimi uzun uzun konuştuk,ameliyat sonrası kısa ve uzun vadede neler yaşayacağımı anlattı hatta ameliyat sonrası burnumun robot resmi diye tabir edeceğim resimlerini bir bilgisayar programında düzenleyerek bana gösterdi....bence doktor biraz açık davranmalı ki güven verebilsin...
benim doktorumun adı Hakkı Yücel Demir,kendisi ekim ayına kadar istanbul da,istersen bir görüş,fikir edinirsin....

Daha önce serhat bey'in ameliyat ettiği bi arkadaşımızla gittim. Kızın burnu çok güzel ama önceki halini göstermediği için nasıl bir sonuç alınmış bilemedim. Serhat bey de sorulan sorulara net cevaplar vermiyor. İlgisiz gördüm biraz. Daha önceki yapmış olduğu ameliyatlar için resim göstermedi yani ben konuşursam konuştu, konuşmazsam ölece oturdu kaydirigubbakcemile3

acaba sıcaklar doktorlaradamı vuruyo :))))) kızlarr bu sıcaklarda olmayın ameliyat az bekleyinn vallaaaa ben dayanamazdm yazın ameliyata serhat bey burda bambam diye ark var onun burnu yaptı çoktaa güzel olmş fakattttt sanki serhat beyden yakınan bi hastalar vardı ameliyattan sonra ilgisiz davranıomş sorulara ccevap vermiomuş falan gibi tripleri varmş sanırım ben sadece okuduklarımı yazıyorum ben tanımıyorum kendisini ama ilgisiz doktorlara acayipp kızıyorummm :/

çok yii araştırın doktoru eğer ilgisizzzsee ve kötü elektrik alıyosanız sakın olmayın derimmm gidin daha ilgili doktorlar varr duyumlarım emre ilhan baya ilgiliymiş soruları cevaplıomşşş bu çok önemlii emre beyide tanımıyorum burdn hastalarından okuduklarm bölee

acaba sıcaklar doktorlaradamı vuruyo :))))) kızlarr bu sıcaklarda olmayın ameliyat az bekleyinn vallaaaa ben dayanamazdm yazın ameliyata serhat bey burda bambam diye ark var onun burnu yaptı çoktaa güzel olmş fakattttt sanki serhat beyden yakınan bi hastalar vardı ameliyattan sonra ilgisiz davranıomş sorulara ccevap vermiomuş falan gibi tripleri varmş sanırım ben sadece okuduklarımı yazıyorum ben tanımıyorum kendisini ama ilgisiz doktorlara acayipp kızıyorummm :/

Ben görüşmeye gittiğimde soğuktu havalar kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi ilgiyi az buldum. tatmin edici cevaplar yoktu.

merhaba,geçen martta bende deviasyon+estetik ameliyatı oldum,ama benim doktorum her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı,ne istediğmi ne istemediğimi uzun uzun konuştuk,ameliyat sonrası kısa ve uzun vadede neler yaşayacağımı anlattı hatta ameliyat sonrası burnumun robot resmi diye tabir edeceğim resimlerini bir bilgisayar programında düzenleyerek bana gösterdi....bence doktor biraz açık davranmalı ki güven verebilsin...
benim doktorumun adı Hakkı Yücel Demir,kendisi ekim ayına kadar istanbul da,istersen bir görüş,fikir edinirsin....

teşekkürler angeliq, hakkı bey içinde forumlara bakacağım...

teşekkürler angeliq, hakkı bey içinde forumlara bakacağım...

Hakkı Yücel Bey pek yaygın değil forumlarda daha çok Reha Yavuzer ve Sühan Ayhan yaygındır,Yücel Bey de onların yetiştirdiklerinden...ben ilk başlarda Reha Bey üzerinde durdum ama mali açıdan Yücel Bey daha mantıklı geldi bana :))) bu işte duygusallık da önemli bence....

Garip bir davranış olmuş:S umarım ben görüşmeye gittiğimde de böle davranmazakannehir

arkadaşlar ben mayısın ilk haftası ameliyat oldum serhat beye.. çok da memnun kaldım.. çok konuşan az iş yapandır cümlesi tam anlamıyla ona uygun :) prk konuşmaz ama en iyi yakışanı ve en doğalını yapıyor.. tabi amelişyattan sonra aceleci olmamak lazım şişlikler hemen geçmiyor ama doğal şeyle bunlar.. benim ve arkadaşımın ne ağrısı oldu nede morluğu.. ben çok memnun kaldım..

galatasry merhaba:) ne kadar fiyata oldun bide burnunun fotousunu görebilme şansım ya da şansımız var mı? ben eylülde olmayı düşünüyorum Serhat Bey'e ve çok heycanlıyım şimdiden lüttfeeennn cevap yaz:kedi:

canım serhat beye 2 sene önce burun değil ama göğüs büyütme ameliyatı oldum ve memnun kaldım. ilk başta bana da biraz fazla suskun geldi ama sanırım kişiliğiyle alakalı, zira serhat beyi bi kaç kez seda sayanın programında izledim orada da oldukça tutuktu yani karakter yapısı sessiz sakin sanırım ilgisizlik olarak yormamak lazım bence bunu. ben sorduğum sorulara açık ve net cevaplar almıştım açıkçası. tabi ki eğer içine sinmiyorsa olma başka doktorlarla da mutlaka görüş ama ben kendisindne çok memnun kaldığım için tecrübemi ve fikrimi paylaşmak istedim sadece, sevgiler.

galatasry merhaba:) ne kadar fiyata oldun bide burnunun fotousunu görebilme şansım ya da şansımız var mı? ben eylülde olmayı düşünüyorum Serhat Bey'e ve çok heycanlıyım şimdiden lüttfeeennn cevap yaz:kedi:

bana 5,000 tl fiyat verdi biraz pazarlıkla 4,500 tl düştü ama karşı yakada bi hastanede olursam bu fiyat olurmuş. ben de kasım, aralık gibi olmak istiyorum. artık nefes almak istiyorumakannehir

arkadaşlar ben mayısın ilk haftası ameliyat oldum serhat beye.. çok da memnun kaldım.. çok konuşan az iş yapandır cümlesi tam anlamıyla ona uygun :) prk konuşmaz ama en iyi yakışanı ve en doğalını yapıyor.. tabi amelişyattan sonra aceleci olmamak lazım şişlikler hemen geçmiyor ama doğal şeyle bunlar.. benim ve arkadaşımın ne ağrısı oldu nede morluğu.. ben çok memnun kaldım..

Tavsiyen için çok tşk ederim.... benim çok yakın bir arkadaşım bu sitede çok araştırdığı ve çok iyi yorumları olan bir doktora ameliyat oldu ama yine de sorunlar var. ben de aynısını yaşarmıyım die korkuyorum :sinifsinif:

bana 5,000 tl fiyat verdi biraz pazarlıkla 4,500 tl düştü ama karşı yakada bi hastanede olursam bu fiyat olurmuş. ben de kasım, aralık gibi olmak istiyorum. artık nefes almak istiyorumakannehir

bazı arkadaşlar daha düşük fiyatlara ameliyat olmuşlar Serhat Bey'e ama belki onların burun yapısı farklıdır ameliyat da daha kolaydır belki ya da bi özel durum söz konusudur. keşke daha esnek olabilse fiyat konusunda:(

arkadaşlar ben de serhat beye ameliyat olmak istiyorum gittim görüştüm aslında bana çok pozitif bi adam geldi komikti ama doğru bir karar mı acaba sizce?

Back
X