Seri katil Atalay Filiz'in valizleri değişmiş!

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
http://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...z-in-valizleri-degismis-.htm?ArticleID=346828

Seri katil Atalay Filiz'in valizleri değişmiş!
Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın katil zanlısı Atalay Filiz'in olayda kullandığı valizi ve taşıdığı çantayı bulunmayan bir yere attığı iddia edildi


Yorum Yaz0
fft2mm7839209.jpg



06 Haziran 2016 - 18:17
Yazı Boyutu:
x



Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldüren katil zanlısı Atalay Filiz'in valiz ve çantasını değiştirdiği ortaya çıktı. Polisin elde ettiği bilgilere göre Kayıkçı'yı öldüren Atalay Filiz, cesedi naylona sararak valize koydu. Bir çanta ve cesedi koyduğu valizle apartmanın arka kapısından çıktı.

Cesedi attıktan sonra görüntülenen Atalay Filiz"nin elinde valiz ve çanta bulunuyordu İzmir'de ortaya çıkan kamera kayıtlarında görünen 2 valiz ve bir çantanın yeni olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı Atalay Filiz'in olayda kullandığı valizi ve taşıdığı çantayı bulunmayan bir yere attığı iddia edildi.

KAYIP LİSTESİNE BAKILIYOR

İzmir'e gittiği kesinleşen katil zanlının bir evde saklandığı ihtimali üzerine çalışmaya devam ediliyor. Polis katil zanlının kiraladığı evin sahibini ya da birlikte kalacağı kişiyi öldürmüş olma ihtimali degerlendiren polis, son bir haftada İzmir'de kaybolan kimsenin olup olmadığını da incelemeye başladı.

Habertürk
 
Bu adamı bence yakalamak istemiyorlar. Bu nedir yani? Şurada görüldü şöyle yaptı ama sonuç yok.
 
Adam pimi çekilmiş bomba gibi ortalarda geziyor, dalga geçiyor polisle. Yani bi Edirne'de görülmüş, bi Kocaeli'de, bi İzmir'de.

Yani her yerden çıkma ihtimali var. Olaya bak birisini öldürmüş olabileceğinden şüpheleniyorlar resmen.
 
Ya nasıl yakalanmaz bu adam? Cumhurbaşkanına hakaret etmiş olsa şimdiye yakalanmıs cezası bile kesinleşmisti valla... Daha can yakmadan bulsunlar artık şu pisliği
 
X