Şerife dikayak

Nasıl bir yol izlendi acaba nasıl karsilandiniz
İzmirde hemen hemen gitmediğim doktor kalmamıştı. en çok aral özbal ve şerife dikayak doktorlarım içime sinmişti. Şerife hanımda karar kıldım, iyiy ki de ona gitmişim. şuan 25. haftamdayız insan bebeğini görmek için can atar ben doktorumu görmek için can atıyorum.
ilk gittiğimde işte kaç yıllık eviyiz, ne kadar zamandır bebek istiyoruz, hiç gebelik olup olmadığı, tedavi olduysak nerede kaç kez olduk, hangi ilaçları tedavileri aldık.
geçmişte yapılan tetkikler varsa yeni tetkikler gibi sorular soruldu. orada doktorundan hemşiresine, karşılamadaki görevliye kadar herkes o kadar anlayışlı ki insan güvende hissediyor

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah babada nasip olur en kısa sürede bende randevu alayim o zaman ücreti ne kadardi ve tedavi süreciniz uzun mu sürdü

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah babada nasip olur en kısa sürede bende randevu alayim o zaman ücreti ne kadardi ve tedavi süreciniz uzun mu sürdü
amin çok teşekkürler. tedavi süreci kişiden kişiye değişir. bu yıl muayene ücreti 1000 tl fakat tüp bebekte paket alıyorsun ekstra muayene ucretı odemıyorsun. ben geçen yıl tüp bebek denediğim için bu yılki fiyatlarını bilmiyorum fakat ön görüşme ücretsiz. adetin ikinci ya da üçüncü günü giderseniz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…