şerife şeniz yurtseven ? Sanem çimen ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rbcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rbcn

MELEĞİM ARTIK BENİMLE
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
267
2
96
Antalya
Arkadaşlar kafam inanılmaz karııştı. Bebek düşünüyorum. Ikı doktor ıcınde ıyı demısler. Hangısını sececegıme karar veremedım. Dogum ıcın hangı hastaneye daha uygun ? Temızlık bakımından ucret bakımından ..

Sırf hastane dönsun dıye tahlıl yaptıracak bır dr ıstemıyorum .. Guleryuzlu, anlayıslı, hastasına ıyı yaklasan bır dr ıstıyorum Tavsıyelerınızı beklıyorum . Antalyaya yenı geldıgım ıcın sızlerden öneri beklıyorum

sizin neye karar verdiğinizi merak ettim. Bende Antalya ya gideceğim doğum için. Sanem ÇİMEN i düşünüyordum. Fikir verebilirseniz sevinirim.

maalesef fıkır alamadım kımseden. Ben beklemedeyım su an kararsız kaldım ıyıce sız gıderde fıkır sahıbı olup yazarsanız memnun olurum

maalesef fıkır alamadım kımseden. Ben beklemedeyım su an kararsız kaldım ıyıce sız gıderde fıkır sahıbı olup yazarsanız memnun olurum

diğer sayfalardan da okuduklarıma göre Medical park sanem Hanım içime sinmedi. Yaşam hastanesindende şikayetler var. En çok Andeva Yıldız Şerife Şeniz Hanıma tavsiye var. aradım randevu için çok yoğundu zaten. 2 Haziranda gidicem inş. Hastane ücretinide öğrendim. Epidural anesteziyle sezeryan 1100 tl. bebek için işitme testi ve aşı ücretide 40 tl. oda süsü isterseniz 40 tl. bütün odaları tek kişilikmiş. Ama en üst katta 2 odalı daha özel bir oda varmış günlük 130 tl farkla orasını da seçebilirmişiz. Ayrıca medical parkı ve Yaşam Hastanesinide aradım. Bana başka ilden aradığım halde fiyat bilgisi vermediler. Telefondaki görevlilerin konuşması bile hoş değildi. Andeva ilk izlenim olarak beni tatmin etti ama ilk muayenemden sonra size yine yazarım.

Sevgiler

diğer sayfalardan da okuduklarıma göre Medical park sanem Hanım içime sinmedi. Yaşam hastanesindende şikayetler var. En çok Andeva Yıldız Şerife Şeniz Hanıma tavsiye var. aradım randevu için çok yoğundu zaten. 2 Haziranda gidicem inş. Hastane ücretinide öğrendim. Epidural anesteziyle sezeryan 1100 tl. bebek için işitme testi ve aşı ücretide 40 tl. oda süsü isterseniz 40 tl. bütün odaları tek kişilikmiş. Ama en üst katta 2 odalı daha özel bir oda varmış günlük 130 tl farkla orasını da seçebilirmişiz. Ayrıca medical parkı ve Yaşam Hastanesinide aradım. Bana başka ilden aradığım halde fiyat bilgisi vermediler. Telefondaki görevlilerin konuşması bile hoş değildi. Andeva ilk izlenim olarak beni tatmin etti ama ilk muayenemden sonra size yine yazarım.
Ayrıca hastanede 2 gece kalınıyormuş.

Sevgiler

Son düzenleme:

Sırf hastane dönsun dıye tahlıl yaptıracak bır dr ıstemıyorum sözünü okuyunca yazmak istedim ben yaşam hastanesinde pınar hanıma gidiyorum gebe kalmadan öncede gitmiştim ve hamilelik düşünüyorum buna hazırlık için testler yaptırmak istiyorum dedim ve tüm tahlillerim yapıldı ve 4ay geçmeden hamile kaldım pınar hanıma daha önce gittiğim için ilk o aklıma geldi ve gittim ilk başta terettütüm vardı ama kalmadı gereksiz hiçbir test istemiyor başka doktor olsaydı o testleri tekrarlatırdı ki bunu yasayan arkadaslarım var biz o testleri yaptık gerek yok dedi şimdiye kadar gerektiği gibi yaklaştı çok güleryüzlü ve sıkılmadan herşeyi anlatıyor seni rahatlatıyor yaşam hastanesi içinde iyi yaklaşımı olmayanlar kadar memnun olanda çok kişi var umarım sizlerde istediğiniz gibi doktorlar bulursunuz sağlıklı dogumlarr...

Cevabınız ıcın cok tesekkur ederım. Bende artık gıtme asamasında medıcal parka karar vermıs gıbıydım kı mesajınız ılac gıbı geldı . 2 hazıran sonrası goruslerınızı sabırsızlıkla beklıyorum.

İkisinede git bence

Bugun serıfe hanıma mua. olmaya gıttım memnun kaldım. Hastane ve hastane personelınden memnun kaldım. Gıtmek konusunda tereddut olan arkadaslara serıfe hanımı tavsıye edebılırım.

Bugun serıfe hanıma mua. olmaya gıttım memnun kaldım. Hastane ve hastane personelınden memnun kaldım. Gıtmek konusunda tereddut olan arkadaslara serıfe hanımı tavsıye edebılırım.

öncelikle teşekkür ediyorum paylaşımın için
bende andevaya gitmeyi düşünüyorum ama benim kafamı karıştıran fiyatlardaki değişiklikler
herkez farklı bi şey söylüyor gecen ağustosta arkadaşım sezeryan oldu ve toplamda 300-400 arası bişey ödedik diyor siz 1100 lerden bahsediyorsunuz kafam iyice karıştı bu sigortalı fiyatmı acaba birde bende şuan şerife hanımı düşünüyorum onun hakkında bilgi toplamaya calışıyorum
umarım aradığımızı buluruz ben gene bilgi aldıkça buraya eklerim görüşmek üzere

Canım ben dogum fıyatlarını bılmıyorum. Bende cok kararsızdım serıfe hanıma karar verdım ve memnun kaldım. Oncelıkle sordugun her soruya cevap verıyor. Cevapları tatmın edıcı. Mua esnasında guleryuzu ıle hastasını rahatlatıyor. Ben memnun kaldım tavsıye edebılırım sana serıfe hanımı. Hastane olarakta memnun kaldım. Insallah yardımcı olabılmısımdır

teşekkür ediyorum öncelikle tabiki giden arkadaşlardan bunları duymak güzel evimede yakın bende büyük ihtimalle andeva ve şerife hanımı secicem 1 kez gidip hemde fiyatlandırmayı konuşmak istiyorum oda önemli tabiki umarım oda beklentilerimi aşmaz benimde artık kafam rahatlar sen kaç haftalıksın ben 17

Canım ben bebek dusunuyorum . Bu yuzden gıttım. Rabbım nasıp ederse hamılelık ve dogum ıcın dr arıyordum. Aradıgımı buldugumu dusunuyorum. Fıyat konusunda benıde bılgılendırrısen memnun olurum. Dedıgın gıbı ınsallah o da bekledıgımız gıbı olur ...

merhabalar herkese :)

hamileliğimin ilk gününden itibaren Şerife hanım'a gidiyorum.iyi kide ona gitmişim.çok memnunum çok ilgili güven veren ve çok başarılı bir doktor.hastane de aynı şekilde temiz ve konforlu.fiyatlar konusunda henüz bilgi almadım ama kesinlikle doğumum orada olacak.
herkese allah kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin :)

arkadaşlar geç oldu ama ben sanem hanımı şiddetle tavsiye ederim. ben doğum için gitmedim, kistten dolayı gittim ama arkadaşımda doğumunu onunla yaptı, o da çok memnun, şimdiden sonra okuyanların aklında bulunsun

arkadaşlar konuyu yeni gördüm.öncekilere yardımcı olamadım ama bundan sonrakiler için bu formda şimdiye kadar ki en iyi yorumu ben yapıcam sanırım.çünkü her iki doktora da gittim.hamile kaldığım dönem sanem hanıma gittim ve doğumumu da o yaptırdı.şimdi ikinci bebeği düşünüyoruz ve bu sefer şerife hnm a gitmeye başladım.sanem hanımın da hakkını yiyemem iyi bir doktor ama şerife hanımı çok daha iyi buldum ben.yaklaşımı açıklamaları güleryüzü ile benim daha çok hoşuma gitti.rahatça konuşabiliyosunuz kendisi ile herşeyi,sabırla cvp veriyo.tavsiye ederim yani....andeva yıldız daki personelden de çok ama çok memnunum.bugüne kadar medicalpark,yaşam ikisine de gittim ama en iyi ve ilgili nazik personel andeva da.zaten medical , personel olarak sıfırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…