Arkadaşlar kafam inanılmaz karııştı. Bebek düşünüyorum. Ikı doktor ıcınde ıyı demısler. Hangısını sececegıme karar veremedım. Dogum ıcın hangı hastaneye daha uygun ? Temızlık bakımından ucret bakımından ..
Sırf hastane dönsun dıye tahlıl yaptıracak bır dr ıstemıyorum .. Guleryuzlu, anlayıslı, hastasına ıyı yaklasan bır dr ıstıyorumTavsıyelerınızı beklıyorum . Antalyaya yenı geldıgım ıcın sızlerden öneri beklıyorum
maalesef fıkır alamadım kımseden. Ben beklemedeyım su ankararsız kaldım ıyıce sız gıderde fıkır sahıbı olup yazarsanız memnun olurum
maalesef fıkır alamadım kımseden. Ben beklemedeyım su ankararsız kaldım ıyıce sız gıderde fıkır sahıbı olup yazarsanız memnun olurum
Arkadaşlar kafam inanılmaz karııştı. Bebek düşünüyorum. Ikı doktor ıcınde ıyı demısler. Hangısını sececegıme karar veremedım. Dogum ıcın hangı hastaneye daha uygun ? Temızlık bakımından ucret bakımından ..
Sırf hastane dönsun dıye tahlıl yaptıracak bır dr ıstemıyorum .. Guleryuzlu, anlayıslı, hastasına ıyı yaklasan bır dr ıstıyorumTavsıyelerınızı beklıyorum . Antalyaya yenı geldıgım ıcın sızlerden öneri beklıyorum
diğer sayfalardan da okuduklarıma göre Medical park sanem Hanım içime sinmedi. Yaşam hastanesindende şikayetler var. En çok Andeva Yıldız Şerife Şeniz Hanıma tavsiye var. aradım randevu için çok yoğundu zaten. 2 Haziranda gidicem inş. Hastane ücretinide öğrendim. Epidural anesteziyle sezeryan 1100 tl. bebek için işitme testi ve aşı ücretide 40 tl. oda süsü isterseniz 40 tl. bütün odaları tek kişilikmiş. Ama en üst katta 2 odalı daha özel bir oda varmış günlük 130 tl farkla orasını da seçebilirmişiz. Ayrıca medical parkı ve Yaşam Hastanesinide aradım. Bana başka ilden aradığım halde fiyat bilgisi vermediler. Telefondaki görevlilerin konuşması bile hoş değildi. Andeva ilk izlenim olarak beni tatmin etti ama ilk muayenemden sonra size yine yazarım.
Ayrıca hastanede 2 gece kalınıyormuş.
Sevgiler
Bugun serıfe hanıma mua. olmaya gıttım memnun kaldım. Hastane ve hastane personelınden memnun kaldım. Gıtmek konusunda tereddut olan arkadaslara serıfe hanımı tavsıye edebılırım.
Canım ben dogum fıyatlarını bılmıyorum. Bende cok kararsızdım serıfe hanıma karar verdım ve memnun kaldım. Oncelıkle sordugun her soruya cevap verıyor. Cevapları tatmın edıcı. Mua esnasında guleryuzu ıle hastasını rahatlatıyor. Ben memnun kaldım tavsıye edebılırım sana serıfe hanımı. Hastane olarakta memnun kaldım. Insallah yardımcı olabılmısımdır
Rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın canım.
arkadaşlar geç oldu ama ben sanem hanımı şiddetle tavsiye ederim. ben doğum için gitmedim, kistten dolayı gittim ama arkadaşımda doğumunu onunla yaptı, o da çok memnun, şimdiden sonra okuyanların aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?