Serklaj ameliyat sonrası doğum yapan bebeği yaşayan var mi?.

Canım benim çok üzüldüm kusura bakma bende burda böyle paylaştım hakkını helal et

Estağfurullah canım o nasıl laf öyle. Hepside Rabbim den geliyor. Alışmaya çalışıyorum elden gelen bişey yok 4ay bitti zor olsada daha iyiyim tedaviye başladım şimdi. Rabbim ömür versin evladına sende zor süreçten geçtin. Doya doya vakit geçir Rabbim acısını göstermesin canımm

Çok teşekkür ederim canım benim. Rabbim, sana da bi daha acı yaşatmasın inşallah. İnşallah sende doya doya kucağına alırsın evladını nasip olsun isteyen herkese. Öyle tabi herşey Rabbim den geliyo tevekkül etmek lazım

Amiinn canım benim inşallah bi vakti zamanı var elbet bekliyoruz bakalım. Sabrın sonu selamet canım. Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Amiinn canım benim inşallah bi vakti zamanı var elbet bekliyoruz bakalım. Sabrın sonu selamet canım. Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim
Canım merhaba bende 13. Haftada serklaj oldum 22. Haftada suyum patladı ce Doğum yaptım. Doktor sebep bulamadı. Siz ne yaptınız tekrar gebe kaldınız mı. Bu durumları yaşayıp ne kadar süre bekleyip tekrar senedini. Doktor bana 6 ay sonra hitereskopi yapacağız deri. Beklemek de yas tutmak da zor. Beni yönlendirebilirseniz çok mutlu olurum

Back
X