• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklaj dikişinin alınması??

tubihan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
55
18
3
28
Serklaj dikişiniz ne zaman alındı ve alındıktan sonra doğum ne zaman gerçekleşti
Süreç nasıldı normal sezeryan olanlar??

Benim suyum erken geldi 34+2 de doğum yaptım. Doğum sırasında alıyorlar. Sezeryan bitip seni kapattıktan sonra 2dk da alınıyor. Hiç hissetmiyorsun bile. Doktorum doğumda alacağız demişti bana. Ama 36-37.haftada alınıp 40.haftada doğum yapanı da duydum
Serklaj dikişiniz ne zaman alındı ve alındıktan sonra doğum ne zaman gerçekleşti
Süreç nasıldı normal sezeryan olanlar??

Benim suyum erken geldi 34+2 de doğum yaptım. Doğum sırasında alıyorlar. Sezeryan bitip seni kapattıktan sonra 2dk da alınıyor. Hiç hissetmiyorsun bile. Doktorum doğumda alacağız demişti bana. Ama 36-37.haftada alınıp 40.haftada doğum yapanı da duydum
Serklajlıyken mi suyunuz geldi ? benim doktorum sezeryan istersen 39 a planlarım ancak ozamana kadar almam dikişlerini dedi
Ben de dikişlerim varken doğumun başlamasından ve yırtılmasından çok korktugum icin 35-36 arası aldırmayı tercih ettim

Evet serklajlıyken geldi suyum. Ama benim ikiz gebelikti erken doğum riskim vardı. Gebelik kolestazım da vardı suyum gelmeseydi ds 35.haftaya sezeryan planlanacaktı.
Serklajlıyken mi suyunuz geldi ? benim doktorum sezeryan istersen 39 a planlarım ancak ozamana kadar almam dikişlerini dedi
Ben de dikişlerim varken doğumun başlamasından ve yırtılmasından çok korktugum icin 35-36 arası aldırmayı tercih ettim

Ay maşallah sağlıkla kavusun allah bizlerede nasip etsin
Sanki dikişleri alınca hemen doğacakmış gibi psikolojiye girdim 😅inşallah o günleri görürüm
Ben de dikiş alınınca hemen doğacak diye düşünmüştüm hastane çantamı vs bile almıştım yanıma 😅

Ben de dikiş alınınca hemen doğacak diye düşünmüştüm hastane çantamı vs bile almıştım yanıma 😅
Benim serklajım önlem amaçlı atılmıştı ilk başlarda sorun yoktu 29. Haftada kısalmaya başladı 1.5 mm falan ozamandan beri yatıyorum
okadar kısalınca alınması ürkütüyo şimdide inşallah ileriyi görürüm 😅

Benim serklajım önlem amaçlı atılmıştı ilk başlarda sorun yoktu 29. Haftada kısalmaya başladı 1.5 mm falan ozamandan beri yatıyorum
okadar kısalınca alınması ürkütüyo şimdide inşallah ileriyi görürüm 😅
Kaç haftalık oldunuz şimdi

Dikiş alınmasından korkma anlık bişey oluyor uzun sürmüyor acıyor ama anlık işte

Anladım peki yattınız mı alındıktan sonra ayakta mı geçti
Hangi anlamda sordunuz hastaneye yatmak mı yoksa normal evde yatmak mı anlamadım ama ikisi de olmadı ayakta devam ettik dikişi poliklinikte aldı zaten normal kontrole gittiğimde alındı sonrasında da doğum başlasın artık diye hareketlendim

Hangi anlamda sordunuz hastaneye yatmak mı yoksa normal evde yatmak mı anlamadım ama ikisi de olmadı ayakta devam ettik dikişi poliklinikte aldı zaten normal kontrole gittiğimde alındı sonrasında da doğum başlasın artık diye hareketlendim
Yok evde yatmak ben 7. Aydan sonra yatarak geçirdim evde .
doktorum alındıktan sonra ayaklanabilirsin dedi

Back
X