Kızlar geçen pazartesi bebişim doğdu. Hamileliğimin 23. Haftasının başında rahim ağzım 12 mm ye kadar düşüp kısaldığı ve aynı zamanda hunileşme gözüktüğü için acil serklaj oldum. Ondan sonrası süreçte hep yatarak geçirdim. Ve çok şükür 39. Haftaya kadar gelebildim. Doğumum sezaryen olduğu için 39+2 de doktorum doğumda dikişlerimi alacağını söyledi. Bebeğimi aldılar , dikme işlemi vs bitti , tamam şimdi serklaj dikişini alalım dedi doktor , ama sonra dikişi göremiyorum dikiş yok, serviks açık görünüyor dedi. Ardından 2. Bir doktor çağırdı beraber baktılar , çok uzun süre baktılar diyebilirim ve sonunda bulamadılar.
Sonra bana doktorum bulamadığını , serklaj atan doktora gidip durumu söylemem gerektiğini söyledi. 40 ın çıktıktan sonra bi git aciliyeti yok ama baktır mutlaka dedi
Doğumdan sonraki süreç , toparlanma bebekle ilgilenme derken bu konu üzerine zaten düşünmedim. Şimdi biraz daha kendime geldim, çok tuhaf bi durum gibi geldi bana. Dikişler çok derinde kaldı da mı böyle oldu, yoksa dikiş falan yok mu? Henüz bilmiyorum. Benzer bir durum yaşayan duyan var mı ?