- 6 Aralık 2021
- 4
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi aysegulmustafa
Serklajda doğumdaki gibi kesi ve dikiş var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir serklaj cok basit bir islem. Sadece rahimle vajen arasindaki kismi cerrahi iple dikip büzüyorlar. Kesme olayi yokSerklajda doğumdaki gibi kesi ve dikiş var mı ?
Bende olucam canım özelde mi olucaksınçok teşekkür ederim![]()
Özelde oldum çok şükür gayet başarılıBende olucam canım özelde mi olucaksın
Merhaba bende 11 kasimda oldum. Bu benim 2..hamileligim 1 kizim doğdu simdi20 haftalik gebeyim rahim agzim açılmış bebegi sadece dikişler tutuyor benim gibi yaşayan var mi acabaÖzelde oldum çok şükür gayet başarılı
Bende 20+5 te rahim ağzında açılma olunca acil serklaj yapıldı çok korktum doktor alttan muayene de gördü keseyi dikiş atarken patlayabilir dedi çok şükür öyle birşey olmadı 25 aralıkta atıldı dikişler şuan yatıyorum sürekli lavabo harici kalkmıyorumMerhaba bende 11 kasimda oldum. Bu benim 2..hamileligim 1 kizim doğdu simdi20 haftalik gebeyim rahim agzim açılmış bebegi sadece dikişler tutuyor benim gibi yaşayan var mi acaba
Benimde ikinci gebeliğim birincisini erken doğumla kaybettim ikincide öyküye dayalı serklaj yapıldı. Serklajlıykende açılıyor mu rahim ağzı.doktorum artık korkmana gerek kalmadı demişt2.
Benimde durumum iyi gidiyordu. Serviks birden açılmış şuan dikişler tutuyor bebeğimi.diger gebeligimdede acilma olmustu ama bu kadar degildi..her gebelik bir degildir.insallah senin de olmaz.bana harket edebilirsin demisti açılmayı duyunca artik yatiyorum.Benimde ikinci gebeliğim birincisini erken doğumla kaybettim ikincide öyküye dayalı serklaj yapıldı. Serklajlıykende açılıyor mu rahim ağzı.doktorum artık korkmana gerek kalmadı demişti.
Gecmis olsun cnm umarim sonuna kadar devam edersin. Yat en iyi yapabilecegimiz sey şuan buBende 20+5 te rahim ağzında açılma olunca acil serklaj yapıldı çok korktum doktor alttan muayene de gördü keseyi dikiş atarken patlayabilir dedi çok şükür öyle birşey olmadı 25 aralıkta atıldı dikişler şuan yatıyorum sürekli lavabo harici kalkmıyorum
İnşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugünlerde gelip gececek meleklerimizi kucağımıza alınca unutucaz bugünleri inşallahGecmis olsun cnm umarim sonuna kadar devam edersin. Yat en iyi yapabilecegimiz sey şuan bu
Acıları unutup hep guzel anılar biriktiririz bebişlerimizle.İnşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugünlerde gelip gececek meleklerimizi kucağımıza alınca unutucaz bugünleri inşallah![]()
![]()
AminAcıları unutup hep guzel anılar biriktiririz bebişlerimizle.
Bu serklajimda olmamıştı.daha oncekinde kasılmam olmuştu.her vücud farklı reaksiyon verebiliyor.vajinal ilac kullaniyormusun.onlar rahatlatir.progestan gibiAmin![]()
bugün benim 4.günüm hafif yanma oluyor bide sızı var orda normal demi böyle şeyler siz neler yaşadınız ilk haftalarda
Progestanın hem iğnesini kullanıyorum hemde ilaç olarak alıyorum vajinal almamı istemedi doktor ilk gebelikte kaçıncı haftada doğum yaptınız serklajlaBu serklajimda olmamıştı.daha oncekinde kasılmam olmuştu.her vücud farklı reaksiyon verebiliyor.vajinal ilac kullaniyormusun.onlar rahatlatir.progestan gibi
Onlar iyi gelecektir sana.32.haftada doğum yaptım. Açılmadan dolayı 1 ay hastanede yatmistim. Hastanedeyken bir gece aniden suyum geldiProgestanın hem iğnesini kullanıyorum hemde ilaç olarak alıyorum vajinal almamı istemedi doktor ilk gebelikte kaçıncı haftada doğum yaptınız serklajla
Benim suyum gelmedi canım 1 hafta oldu serklaj olalı bugün kontrol vardı dikiş felan herşey yolunda ama bebişin ayakları aşağıda sürekli baskı yapıyor oraya zorluyor doktor tuvalet harici sürekli yatacaksın dedi bide her hafta görecekmiş biziSerklaj olanlar yardımcı olsun sizinde suyunuz geldi mi
Benim de su değilmiş çişmiş test yaptık spekulumla baktı test negatif çıktı şükür benimde bebiş aşağıda hep kasıklara vuruyorBenim suyum gelmedi canım 1 hafta oldu serklaj olalı bugün kontrol vardı dikiş felan herşey yolunda ama bebişin ayakları aşağıda sürekli baskı yapıyor oraya zorluyor doktor tuvalet harici sürekli yatacaksın dedi bide her hafta görecekmiş bizi
Çok şükür çok sevindim su olmamasına İnş sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırızBenim de su değilmiş çişmiş test yaptık spekulumla baktı test negatif çıktı şükür benimde bebiş aşağıda hep kasıklara vuruyor