serklaj olanlar yardımcı olabilir mi

Benimde ikinci gebeliğim birincisini erken doğumla kaybettim ikincide öyküye dayalı serklaj yapıldı. Serklajlıykende açılıyor mu rahim ağzı.doktorum artık korkmana gerek kalmadı demişti.

Merhaba bende 11 kasimda oldum. Bu benim 2..hamileligim 1 kizim doğdu simdi20 haftalik gebeyim rahim agzim açılmış bebegi sadece dikişler tutuyor benim gibi yaşayan var mi acaba
Bende 20+5 te rahim ağzında açılma olunca acil serklaj yapıldı çok korktum doktor alttan muayene de gördü keseyi dikiş atarken patlayabilir dedi çok şükür öyle birşey olmadı 25 aralıkta atıldı dikişler şuan yatıyorum sürekli lavabo harici kalkmıyorum

Benimde ikinci gebeliğim birincisini erken doğumla kaybettim ikincide öyküye dayalı serklaj yapıldı. Serklajlıykende açılıyor mu rahim ağzı.doktorum artık korkmana gerek kalmadı demişt2.

Benimde ikinci gebeliğim birincisini erken doğumla kaybettim ikincide öyküye dayalı serklaj yapıldı. Serklajlıykende açılıyor mu rahim ağzı.doktorum artık korkmana gerek kalmadı demişti.
Benimde durumum iyi gidiyordu. Serviks birden açılmış şuan dikişler tutuyor bebeğimi.diger gebeligimdede acilma olmustu ama bu kadar degildi..her gebelik bir degildir.insallah senin de olmaz.bana harket edebilirsin demisti açılmayı duyunca artik yatiyorum.

Bende 20+5 te rahim ağzında açılma olunca acil serklaj yapıldı çok korktum doktor alttan muayene de gördü keseyi dikiş atarken patlayabilir dedi çok şükür öyle birşey olmadı 25 aralıkta atıldı dikişler şuan yatıyorum sürekli lavabo harici kalkmıyorum
Gecmis olsun cnm umarim sonuna kadar devam edersin. Yat en iyi yapabilecegimiz sey şuan bu

Gecmis olsun cnm umarim sonuna kadar devam edersin. Yat en iyi yapabilecegimiz sey şuan bu
İnşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugünlerde gelip gececek meleklerimizi kucağımıza alınca unutucaz bugünleri inşallah 🤲 🤲

Amin 🤲 🤲 bugün benim 4.günüm hafif yanma oluyor bide sızı var orda normal demi böyle şeyler siz neler yaşadınız ilk haftalarda
Bu serklajimda olmamıştı.daha oncekinde kasılmam olmuştu.her vücud farklı reaksiyon verebiliyor.vajinal ilac kullaniyormusun.onlar rahatlatir.progestan gibi

Bu serklajimda olmamıştı.daha oncekinde kasılmam olmuştu.her vücud farklı reaksiyon verebiliyor.vajinal ilac kullaniyormusun.onlar rahatlatir.progestan gibi
Progestanın hem iğnesini kullanıyorum hemde ilaç olarak alıyorum vajinal almamı istemedi doktor ilk gebelikte kaçıncı haftada doğum yaptınız serklajla

Progestanın hem iğnesini kullanıyorum hemde ilaç olarak alıyorum vajinal almamı istemedi doktor ilk gebelikte kaçıncı haftada doğum yaptınız serklajla
Onlar iyi gelecektir sana.32.haftada doğum yaptım. Açılmadan dolayı 1 ay hastanede yatmistim. Hastanedeyken bir gece aniden suyum geldi

Serklaj olanlar yardımcı olsun sizinde suyunuz geldi mi

Serklaj olanlar yardımcı olsun sizinde suyunuz geldi mi
Benim suyum gelmedi canım 1 hafta oldu serklaj olalı bugün kontrol vardı dikiş felan herşey yolunda ama bebişin ayakları aşağıda sürekli baskı yapıyor oraya zorluyor doktor tuvalet harici sürekli yatacaksın dedi bide her hafta görecekmiş bizi

Benim suyum gelmedi canım 1 hafta oldu serklaj olalı bugün kontrol vardı dikiş felan herşey yolunda ama bebişin ayakları aşağıda sürekli baskı yapıyor oraya zorluyor doktor tuvalet harici sürekli yatacaksın dedi bide her hafta görecekmiş bizi
Benim de su değilmiş çişmiş test yaptık spekulumla baktı test negatif çıktı şükür benimde bebiş aşağıda hep kasıklara vuruyor

Benim de su değilmiş çişmiş test yaptık spekulumla baktı test negatif çıktı şükür benimde bebiş aşağıda hep kasıklara vuruyor
Çok şükür çok sevindim su olmamasına İnş sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız

Back
X