Serklaj olanlar

Haticezumra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
3
0
1
42
Ben 17.haftamda serklaj oldum.bebegim güvende derken 24.haftada suyum geldi .sonra suyum da durdu .Rabbim bebeğimi korudu diye sevinirken perinatoloji bölümünde yatıyordum. 25 hafta 3 gun olmustu.Gece sancıyla birlikte kanama geldi. Serklaji aldılar doğum gerçekleşti.normal dogum yaptım ve bebeğimi gördüm yasıyordu 620gr doğdu kuveze götürmek yerine yanimda mudahale ettiler ve kaybettik dediler. Şu an çok kötüyüm icim yanıyor hep keşkelerle yaşıyorum acaba devlet hastanesi yerine özel olsaydı kurtulur muydu diye.rabbim yanına melek olarak aldı.simdi tekrar hamile kalmak istesem korkularimla birlikte sorularim var.ne kadar zaman sonra hamile kalabilirim.ilkinde serklajim vardı rahim kisaligi olduğundan.bunda da tekrar atılır mı benim durumumda olan var mı bu şekilde.umut olan arkadaşlar var mı?

Ben 17.haftamda serklaj oldum.bebegim güvende derken 24.haftada suyum geldi .sonra suyum da durdu .Rabbim bebeğimi korudu diye sevinirken perinatoloji bölümünde yatıyordum. 25 hafta 3 gun olmustu.Gece sancıyla birlikte kanama geldi. Serklaji aldılar doğum gerçekleşti.normal dogum yaptım ve bebeğimi gördüm yasıyordu 620gr doğdu kuveze götürmek yerine yanimda mudahale ettiler ve kaybettik dediler. Şu an çok kötüyüm icim yanıyor hep keşkelerle yaşıyorum acaba devlet hastanesi yerine özel olsaydı kurtulur muydu diye.rabbim yanına melek olarak aldı.simdi tekrar hamile kalmak istesem korkularimla birlikte sorularim var.ne kadar zaman sonra hamile kalabilirim.ilkinde serklajim vardı rahim kisaligi olduğundan.bunda da tekrar atılır mı benim durumumda olan var mı bu şekilde.umut olan arkadaşlar var mı?
Canım başın sağolsun gerçekten çok zor benimde 2 kaybım var 17 ve 21 haftalık serklajsız suyum geldi ve kaybettim şuan hamileyim bu sefer serklaj yapıldı ama tedirginim Sennde dikişe rağmen suyun gelmiş neden acaba. Özele gitsem yaşarmıydıyı da düşünme bence nasibi yokmuş bende 2.de doktoruma rahim ağzı yetmezliği var dememe rağmen dikiş atmadı düşükten sonra başka doktorlara gittim sen bi kere suyun gelerek düşük yapmışsın ikinci de dikiş atılmalıydı dediler bnde keşke o doktora gitmeseydm de başka doktora gitseydim dedm ama sonra düşündüm eğer nasibi olsaydı rabbim bi şekilde beni başka bi doktora götrürdü diye düşündm biraz rabbime bırakmak lazım düşün bazı hamileler 9 ayı kanamalı geçiriyo ne sıkıntılar yaşıyo ama doğuyo bebekleri nasibinde varsa hiçbirşey sebep olmuyo kendini üzüp keşkeleri yaşama önüne bak canım inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın benm doktorum ikinci düşüğümden sonra 1 ay korun yeter demşti

Canım özele gidiyordum ki 5 aylıkken kanama ve sancı ile 5-6 saatin sonunda erken Doğumla kaybettim bebeğimi. 28. Haftadan önce sağlıklı şekilde yaşama olasılığı zaten bebeklerin çok düşükmüş. Arkadaşımın kuzeni 27. Haftada erken Doğum yapmış kızı şu an 4 yaşında ama hem beyinsel hem de fiziksel gelişimi 1 sene geriden gidiyormuş. Ben de kaybettim çok canım yandı ama yaşasa belki sağlıksız engelli olacaktı bilemeyiz. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Canım benim doğumdan 6-7 ay sonra oldu. 22 haftada erken doğmuştu benim

Hayırlısı be zaman ise o zaman olsun cnm. Şükür ki oluyor bebeğin ❤️

Hanimlar bana ve ogluma dua edermisiniz lütfen 🙏😥😓

Hanimlar bana ve ogluma dua edermisiniz lütfen 🙏😥😓
Nasıl oldun canım?

Bende 26.10.2018de 23+3 haftada suyum geldi ve doğum yaptım. 630 gram bebeğim sadece 27 saat yaşadı. Melek oldu yavrumm. Doğumdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuanda 18+2 günlük hamileyim. Serklaj oldum ve hastanede yatıyorum şuanda. Doktorum sürekli olarak yatak istirahati önerdi.a

Bende 26.10.2018de 23+3 haftada suyum geldi ve doğum yaptım. 630 gram bebeğim sadece 27 saat yaşadı. Melek oldu yavrumm. Doğumdan 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuanda 18+2 günlük hamileyim. Serklaj oldum ve hastanede yatıyorum şuanda. Doktorum sürekli olarak yatak istirahati önerdi.a
Rabbim hayırlısıyla zamanında bebeğine kavuşmanı sağlasın cnm.14. Haftadan sonra mı dikiş atıldı

Back
X