Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba serklaj mi oldunuzSerklaj ameliyatı olup 20 li haftalarda olanlar var mı
Bende yarım rahimliyim tüp bebekle 8+3 günlük hamileyim Dr serklaj önerdi, ama baktigima göre fiyatlar uçuk, ve riskleri varmış siz nerde ne kadara yaptırdınız bilgi verebilir misinizEvet serklaj oldum 13.haftada şuan 23 .haftadayım
Bende yarım rahimliyim tüp bebekle 8+3 günlük hamileyim Dr serklaj önerdi, ama baktigima göre fiyatlar uçuk, ve riskleri varmış siz nerde ne kadara yaptırdınız bilgi verebilir misi
Amin inşallah hepimizinkiniRabbim sağlıklı bı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah senin çoğu gitmiş azı kalmış maşallah![]()
Herhangi bir şikayetin oldu mu?Özelde çok pahalı evet ben devlet hastanesinde oldum Ankara da
Yok olmadı doktorum çok iyiydi perinotoloji bölümüne gittim ben 15 dk lık bi operasyon sürdü zaten nasıl bitti anlamadımHerhangi bir şikayetin oldu mu?
Yok olmadı doktorum çok iyiydi perinotoloji bölümüne gittim ben 15 dk lık bi operasyon sürdü zaten nasıl bitti anlamadım
[/QUOTdevlette perinatolog oluyor mu ya hiç bilmiyordum, rahim ağzı yetmezliği mi vardı?
Merhaba ben de 13. Haftada serklaj oldum şu an 17. Haftadayım ilk kızımı da serklaj sayesinde kucağıma almıştım iki sene önce Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvet serklaj oldum 13.haftada şuan 23 .haftadayım
Mrb yazılarınıza gozum çarptı nasılsınz rahim uzunlugunuz ne durumda bende serklaj oldum 23. Haftamdayım merak ettim siziMerhaba Amin inşallahkızınız kaçıncı haftada doğum yapmıştınız
Şuan iyiyim çok şükür 32.haftamdayım rahim boyuda uzamış