- 22 Ekim 2022
- 1.649
- 1.067
- 63
Sanırım benimki de sevmiyorYaşadım biliyorum bir de bende benim oğlum doğduğundan beri uyku problemli bir çocuk uyku sevmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım benimki de sevmiyorYaşadım biliyorum bir de bende benim oğlum doğduğundan beri uyku problemli bir çocuk uyku sevmiyor![]()
Duymuştum bunuBak şimdi anlatmayı deneyeyim bulursam da video atarımşimdi çiğ yumurta sarısını bebeğin vücudunda kaydırıyorsun kendi kendine patladığı yerde bir ağrısı oluyormuş hemen o patladığı yere yumurta sarısının üstüne bir avuç un koyup sarıyorsun sabahta yıkıyorsun geçiyormuş o ağlama krizleri yani ne kadar doğru bilmem ama ben böyle kadim bilgilere inanırım
![]()
Dene kız denemekten zarar gelmezDuymuştum bunu![]()
Ay kıyamam canım ya.. gercekten tenimiz canımız cok hassas. Ben lif sürerken tenime karnim ve cevresi öyle bir agriyor aciyor ki. Anlatamam.. haklisin yani..Ya yıkanırken bile etlerim acıyor resmen tuvalete gidip gelene kadar nefes nefese kalıyorum zatenevet dün başladım kuzum gece yatmadan monurol içtim bir de bakalım diğer ilaç bitince de bir tahlil daha veririm. Hatta en geç 2 hafta da bir tahlil vermeye karar verdim ne olur ne olmaz
![]()
Aaa ilk kez duyuyorumBak şimdi anlatmayı deneyeyim bulursam da video atarımşimdi çiğ yumurta sarısını bebeğin vücudunda kaydırıyorsun kendi kendine patladığı yerde bir ağrısı oluyormuş hemen o patladığı yere yumurta sarısının üstüne bir avuç un koyup sarıyorsun sabahta yıkıyorsun geçiyormuş o ağlama krizleri yani ne kadar doğru bilmem ama ben böyle kadim bilgilere inanırım
![]()
Öf onlarda sinirlendirmesin beniSinirli çocuk çok zor benden söylemesi![]()
Aynen lazım olmasın ama ortamlarda satarız bu bilgiyiAaa ilk kez duyuyorumay ihtiyacimiz olmasin tabi de aklimda kalsin bakalim. Cocugumu yumurtaya una bulayip yiyebilirim
![]()
Evet ver canım muhakkak enfeksiyon önemliAy kıyamam canım ya.. gercekten tenimiz canımız cok hassas. Ben lif sürerken tenime karnim ve cevresi öyle bir agriyor aciyor ki. Anlatamam.. haklisin yani..
Sifa olsun ilaclarimiz canim. Bende cuma yada cumartesi son dozu icicem bitecek
Bana da kültür ver demisti bakalim cumartesi belki veririm kültürde.
Ama sarı akıntı geliyor biraz hala![]()
Ay maşallah güzel haberlerle geldinmaviilale
babylovee
nisan97 canlarım bebeklerim hepinize hellolar diliyorum
yavru ceylanımdan size selam getirdim
tabiki yine enfeksiyon çıktı yine antibiyotik kullanacağım bugün nstye bağladı doktorum bizi hiçbir sorun çıkmadı çok şükür
çok garip bir histi kalp atışları dinledik bol bol, Vajinal fitil yazdı enfeksiyon için üç gün kullanıcam, bide Endol yazdı 5 günlük enfeksiyonu komple bitirmek için aslında Endol istemiyordum ama kısa süreli kullanıcaksın enfeksiyon istemiyoruz dedi özetle
napalım ilaç delisi olduk bile, yavrucuğum 1.5 hafta önden gidiyormuş 40.6 cm, 1850 Gr olmuş midesi en önde giden bölgesiymiş
renkli değil ama şöyle bir fotoğrafımız da var teyzeler
![]()
Beni hele beni her iki haftada bir kutu alıyorum geliyorum eveAy maşallah güzel haberlerle geldinyesinler onu ya boylu poslu olacak
ayy bu enfeksiyon şişirdi bizi
![]()
Yaaa yerum onuuumaviilale
babylovee
nisan97 canlarım bebeklerim hepinize hellolar diliyorum
yavru ceylanımdan size selam getirdim
tabiki yine enfeksiyon çıktı yine antibiyotik kullanacağım bugün nstye bağladı doktorum bizi hiçbir sorun çıkmadı çok şükür
çok garip bir histi kalp atışları dinledik bol bol, Vajinal fitil yazdı enfeksiyon için üç gün kullanıcam, bide Endol yazdı 5 günlük enfeksiyonu komple bitirmek için aslında Endol istemiyordum ama kısa süreli kullanıcaksın enfeksiyon istemiyoruz dedi özetle
napalım ilaç delisi olduk bile, yavrucuğum 1.5 hafta önden gidiyormuş 40.6 cm, 1850 Gr olmuş midesi en önde giden bölgesiymiş
renkli değil ama şöyle bir fotoğrafımız da var teyzeler
![]()
Şu doğumlar hayırlısıyla zamanında gerçekleşse bunkadar takmayacaz enfeksiyonuBeni hele beni her iki haftada bir kutu alıyorum geliyorum eve![]()
Dimi dogruAynen lazım olmasın ama ortamlarda satarız bu bilgiyi![]()
Ay enfeksiyon bitmis gitmistir umarim ki yaaa.. kullandigim ilac iyi gelmistir deV
Evet ver canım muhakkak enfeksiyon önemli![]()