• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Bak şimdi anlatmayı deneyeyim bulursam da video atarım 😂 şimdi çiğ yumurta sarısını bebeğin vücudunda kaydırıyorsun kendi kendine patladığı yerde bir ağrısı oluyormuş hemen o patladığı yere yumurta sarısının üstüne bir avuç un koyup sarıyorsun sabahta yıkıyorsun geçiyormuş o ağlama krizleri yani ne kadar doğru bilmem ama ben böyle kadim bilgilere inanırım ☺️
Duymuştum bunu 😅

Dene kız denemekten zarar gelmez 😁 ay bak ne anlatıcam ben oğlum aşırı babacıydı peşinden çok ağlardı bana dediler ki cuma ile sela arasında babasının ayakkabısıyla çocuğun ağzına dokun 3 kez valla bıçak gibi kesildi o ağlama 😂 hurafeciniz geldi haaanım 😂😂

Ya yıkanırken bile etlerim acıyor resmen tuvalete gidip gelene kadar nefes nefese kalıyorum zaten 😅 evet dün başladım kuzum gece yatmadan monurol içtim bir de bakalım diğer ilaç bitince de bir tahlil daha veririm. Hatta en geç 2 hafta da bir tahlil vermeye karar verdim ne olur ne olmaz ☺️
Ay kıyamam canım ya.. gercekten tenimiz canımız cok hassas. Ben lif sürerken tenime karnim ve cevresi öyle bir agriyor aciyor ki. Anlatamam.. haklisin yani..
Sifa olsun ilaclarimiz canim. Bende cuma yada cumartesi son dozu icicem bitecek 🙏
Bana da kültür ver demisti bakalim cumartesi belki veririm kültürde.
Ama sarı akıntı geliyor biraz hala 😕

Bak şimdi anlatmayı deneyeyim bulursam da video atarım 😂 şimdi çiğ yumurta sarısını bebeğin vücudunda kaydırıyorsun kendi kendine patladığı yerde bir ağrısı oluyormuş hemen o patladığı yere yumurta sarısının üstüne bir avuç un koyup sarıyorsun sabahta yıkıyorsun geçiyormuş o ağlama krizleri yani ne kadar doğru bilmem ama ben böyle kadim bilgilere inanırım ☺️
Aaa ilk kez duyuyorum😂 ay ihtiyacimiz olmasin tabi de aklimda kalsin bakalim. Cocugumu yumurtaya una bulayip yiyebilirim😂

maviilale maviilale babylovee babylovee nisan97 nisan97 canlarım bebeklerim hepinize hellolar diliyorum🥰🤩 yavru ceylanımdan size selam getirdim😍😍 tabiki yine enfeksiyon çıktı yine antibiyotik kullanacağım bugün nstye bağladı doktorum bizi hiçbir sorun çıkmadı çok şükür🤭🌸 çok garip bir histi kalp atışları dinledik bol bol, Vajinal fitil yazdı enfeksiyon için üç gün kullanıcam, bide Endol yazdı 5 günlük enfeksiyonu komple bitirmek için aslında Endol istemiyordum ama kısa süreli kullanıcaksın enfeksiyon istemiyoruz dedi özetle💖 napalım ilaç delisi olduk bile, yavrucuğum 1.5 hafta önden gidiyormuş 40.6 cm, 1850 Gr olmuş midesi en önde giden bölgesiymiş🤣🤣🤣 renkli değil ama şöyle bir fotoğrafımız da var teyzeler😍😍😍😍🙏🏻🙏🏻🧿😘😘

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 1
V
Ay kıyamam canım ya.. gercekten tenimiz canımız cok hassas. Ben lif sürerken tenime karnim ve cevresi öyle bir agriyor aciyor ki. Anlatamam.. haklisin yani..
Sifa olsun ilaclarimiz canim. Bende cuma yada cumartesi son dozu icicem bitecek 🙏
Bana da kültür ver demisti bakalim cumartesi belki veririm kültürde.
Ama sarı akıntı geliyor biraz hala 😕
Evet ver canım muhakkak enfeksiyon önemli 😔

maviilale maviilale babylovee babylovee nisan97 nisan97 canlarım bebeklerim hepinize hellolar diliyorum🥰🤩 yavru ceylanımdan size selam getirdim😍😍 tabiki yine enfeksiyon çıktı yine antibiyotik kullanacağım bugün nstye bağladı doktorum bizi hiçbir sorun çıkmadı çok şükür🤭🌸 çok garip bir histi kalp atışları dinledik bol bol, Vajinal fitil yazdı enfeksiyon için üç gün kullanıcam, bide Endol yazdı 5 günlük enfeksiyonu komple bitirmek için aslında Endol istemiyordum ama kısa süreli kullanıcaksın enfeksiyon istemiyoruz dedi özetle💖 napalım ilaç delisi olduk bile, yavrucuğum 1.5 hafta önden gidiyormuş 40.6 cm, 1850 Gr olmuş midesi en önde giden bölgesiymiş🤣🤣🤣 renkli değil ama şöyle bir fotoğrafımız da var teyzeler😍😍😍😍🙏🏻🙏🏻🧿😘😘
Ay maşallah güzel haberlerle geldin 😍 yesinler onu ya boylu poslu olacak 🥰😂😂 ayy bu enfeksiyon şişirdi bizi 😮‍💨

Yaaa yerum onuuu🧿🧿🧿😍😍😍 tombik olacak baksana nanaklara 🤤🤤🧿maşallah cimcime büyümüş annesi hic korkma artik😍🥲
Aşko şekere dikkat et amman diyim guzumm amann.. biraz diyetli beslen bu hafta biraz haftasiyla uyumlu gitsin kilosu dikisleri de zorlamazsiniz hem.
Ay yine mi antibiyotik yaaa🥴 endol kötü bir ilac miydi yaa.
Bide nst ye baglama karari oylesine mi cikti yoksa bir sebepten dolayi mi bagladilar. Nasil bisey ooo. Ayy ben hic bilmiyorum

Back
X