Serklaj rahim ağzı dikişi yaptıranlar

prensesmavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
91
41
3
31
Merhabalar erken Doğum riski ile rahminde dikiş atılan var mı nasıl geçirdiniz bu dönemi neler yaptınız benm canım çok yandı iki gün oldu kanama var ağrılarım dindi anlatmanızı istesem çok korkuyorum

Bizim Aralık annelerinde 2 3 kişi vardı serklaj olan bol bol dinlen ayaga mümkün oldukça kalmamaya çalış detayları bilmiyorum istersen gruba yaz cvp verirler belki

Erken doğum öykünüz mü var

Erken doğum öykünüz mü var
Hayır ilk gebeliğim 9haftalık ilken kalbi durdu kürtaj oldum bu ikinci aşırı kanamam geldi o an en yakın doktora gittim serviksim 21mm olmuş 4mm azalma olmuştu kendi doktoruna gittim beni perinotoloja sordu oda acil serklaj önerdi ve acil gittim oldum ama aşırı ağrım kanamam vardı hafifledi

Allah yardımcınız olsun sağlıcakla alın kucağınıza inş

Ceyda Duvenci 'den dolayı bu konuda fikir sahibiyim YouTube bakin isterseniz. Daha sonradan bayağı araştırmış ve uzmanlarla görüşmeleri mevcut yanlis hatırlamıyorsam. Ağrı ve siziniz icin doktorunuza danışın lutfen.

Çok teşekkür ederim bakıcam YouTube ağrım sızım geçti 4.günde

Merhaba forumda gezinirken yazınızı gördüm.Benimde 16. haftada serklaj yapılmıştı. Sonrasında tuvalet harici yataktan hiç çıkmadım.Yemeğimi de yatakta yemiştim. 36. haftada dikişim alındı. 38. haftada ise oğlumu kucağıma aldım tam 2 yıl önce En önemli şey moral ve inanç. Birazda sabır tabi. Zor bi süreç Allah kolaylık versin.

Banada dikiş atıldı ve yatıyorum 19 uncu haftadayim çok zor günler ve progestan işe yaramıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…